Sevnica

DANES
24°C
11°C
JUTRI
22°C
10°C
Oceni objavo

Zimski glasbeni večer v Tržišču

V Osnovni šoli Tržišče priredili že peti dobrodelni koncert.
 Na OŠ Tržišče  smo konec januarja izvedli že peti dobrodelni koncert  Zimski glasbeni večer, s katerim smo zbirali sredstva za šolski sklad.  Kot že v preteklih letih , so tudi letos , krajani in  ostali obiskovalci dokazali, da imajo občutek za solidarnost, saj so malo  kulturno dvorano napolnili do zadnjega kotička.

Velikodušno pa so se povabilu na koncert odzvali tudi nastopajoči . Poleg  učencev OŠ Tržišče je na koncertu sodelovala še vrsta pevcev, skupin in drugih sodelavcev, ki so s svojim sodelovanjem pripomogli k čudoviti izvedbi prireditve. Nastopili so ANSAMBEL NEMIR, ANSAMBEL VESELI DOLENJCI, ANDREJA ZALJETELJ ,TINA LENART Z DRUŽINO, ANSAMBEL NOVI DOLENJCI, GLASBENA SKUPINA ENI OD SEDMIH MILJARD , GLASBENA SKUPINA  ICE ON FIRE, Ansambel Pogled in Vesela Dolina ter pevca Tomaž Čegovnik in Tom Kobe ter Robi Markovič s klavirsko spremljavo.

Poseben čar je prireditvi dodala cvičkova princesa Andreja Simeonov, ki je  z Romano Mislaj poskrbela tudi za povezavo prireditve.  Vsem velja iskrena zahvala, prav tako pa tudi    Maticu Janežiču, ki je poskrbel za ozvočenje . Za sodelovanje se najlepše zahvaljujemo     PGD Tržišče in KS Tržišče. Veseli smo , da naša prizadevanja podpirata tudi  podžupan G. Janez Kukec in predsednik  KS Tržišče g.  Janez Virant, ki sta se tudi udeležila prireditve in udeležencem namenila   nekaj pozdravnih besed. Iskrena hvala vsem.

1/4




Zvonka Mrgole 

Oglejte si tudi