Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
0°C
JUTRI
13°C
3°C
Oceni objavo

TURISTIČNA PONUDBA SEVNICE NA DNEVIH SLOVENSKEGA TURIZMA v ZAGREBU

V organizaciji Slovenske turistična organizacija in povezavo s Posavskimi občinami smo organizirano predstavili tudi Sevniško turistično ponudbo v Zagrebu.
 

 

 

 Tokrat so se s koordinacijo KŠTM-ja razporedile Posavske občine v dveh dnevih v posebni hišici, ki je služila kot stojnica na trgi Bana Jelačiča, kjer se je odvijala predstavitev Slovenske turistične ponudbe.

Naš prostor je bil lično opremljen s slikami in pultom, na katerem smo razstavili naše  promocijske materiale, izdelke in spominke iz našega območja.

Tokrat smo predstavili katalog turistične ponudbe in zloženko Sevnice v hrvaškem jeziku v katerem je tudi zemljevid iz katerega je razvidna bližina Zagreba našim krajem. Za vzbuditev pozornosti mimoidočih smo ponudili še možnost sodelovanja v nagradni igri, katero je izkoristilo okrog sto obiskovalcev. Izvajali  smo predstavitve, ki so poudarile izletniško zanimive točke v občini Sevnica, predvsem za individualne obiskovalce s poudarkom ponudbe na Gradu Sevnica in možnosti nastanitev.

Naša predstavitev je doživela pozitiven odziv obiskovalcev, saj smo jim obudili spomine na naše lepe kraje in jim z našim materialom namignili, naj nas zopet obiščejo.

 

 

Zdravko Remar KŠTM Sevnica

Oglejte si tudi