Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
20°C
4°C
Oceni objavo

Pridi, poglej, kupi in povej naprej….

Doživljaj, turistična agencija Posavje – Ponudba v Sevnici

 

 

V kolikor kdo ne ve, se agencija, kot tudi turistična informacijska pisarna  nahaja na naslovu Trg svobode 10 v Sevnici.  

V njej je na voljo promocijski material s ponudbo občine Sevnice in Posavja. Na poličkah so prospekti pripravljenih programov, ki vključujejo preko 180 zanimivih turističnih in doživljajskih točk. Ravno tako  je veliko  posameznih  produktnih letakov, pestra ponudba zloženk ponudnikov turističnih in gostinskih storitev, katalog nastanitev v občini Sevnica, katalog porok, letaki tematskih in pohodnih poti, kolesarske karte in še in še...

 

Poleg tega pa so prodajne police polne zanimivih in uporabnih izdelkov in pridelkov lokalnih ponudnikov: vina, penine, sokovi, salame, med, mila, skodelice, majčke, pisala, kape, nahrbtniki, bombažne vrečke z zanimivo poslikavo fresk, leseni izdelki, glineni izdelki, kozarci, majčke visit Sevnica, umetniški koledarji, dvd- ji, slike, košare, ptičje hišice, celotna kolekcija First Lady, ki vsebuje čokolado z zlatimi lističi, temno čokolado z malino, kremo, čaj, jabolčne krhlje v čokoladi in modro frankinjo, knjige, darilni boni in še in še….

Skratka res veliko unikatnih in zanimivih izdelkov, ki so lahko dobro in izvirno lokalno darilo.

 

Seveda pa imamo  pripravljene tudi zanimive vikend pakete, ki vključujejo namestitve v naši občini, tako, da lahko kar v domačem okolju izkoristite  vavčarje za dopust v Sloveniji. 

 

Vabljeni, da se v odpiralnem času, ki je od ponedeljka do petka, od 9. do 17. ure, sobota od 9. do 13. ure, oglasite in najdete kaj zase ali za svoje drage.

 

Kontakt: 07 81 65 468, 051 680 287, dozivljaj@kstm.si 

 

 

 

Hvala, da imate radi našo občino in podpirate lokalne ponudnike. Kdaj če ne zdaj?

 

Misli globalno, podpiraj lokalno.

 

#vistisevnica #visitposavje #podpirajdomače 

 

 

 

Alenka Kozorog, KŠTM Sevnica 

Oglejte si tudi