Sevnica

JUTRI
14°C
11°C
SOB.
22°C
10°C
Oceni objavo

TEKMOVANJE ZA ČISTE ZOBE OB ZDRAVI PREHRANI

V Zdravstvenem domu Sevnica smo tudi letos v osnovnih šolah v občini Sevnica izvedli tekmovanje za čiste zobe ob zdravi prehrani.
Učenci od 2. do 5 razreda vseh osnovnih šol, vključno s podružnicami, so imeli v šolskem letu 10 nenapovedanih kontrol higiene, rezultati  pa so nam dali zmagovalne razrede posamezne iz osnovne šole. To so: OŠ Sevnica – 5. a razred z razredničarko Mlakar Jožico, OŠ Boštanj – 5. a razred z razredničarko Polono Šintler Cigler, OŠ Šentjanž – 2. razred z razredničarko Gordano Bregar in učiteljico Janjo Bale,  OŠ Krmelj  - 2. razred z razredničarko Marjetko Podlogar, OŠ Tržišče – 2. razred z razredničarko Magdo Flajs, OŠ Blanca – 5. razred z razredničarko  Majdo Stopar, podružnična OŠ Studenec  - 3. razred z razredničarko Eriko I. Anzelc in podružnična OŠ Loka pri Zidanem mostu  - 4. razred z razredničarko Julijano Majerič. Pokrovitelj tekmovanja GSK Ljubljana je vse učence v zmagovalnih razredih nagradil z zobnimi ščetkami in pastami. Nagradili so tudi vse učence OŠ Ana Gale.

Regijski zmagovalec z največjim številom točk pa je bil 5. a razred OŠ Boštanj, ki smo mu skupaj z vodstvom OŠ Boštanj in starši omogočili obisk zaključne prireditve Tekmovanja za čiste zobe ob zdravi prehrani v Hali Tivoli v Ljubljani. Zaključna prireditev je potekala v četrtek, 28. 05. 2015. Prireditev je imela bogat program, najboljši razredi v državi so bili nagrajeni, vsi ostali pa smo se zabavali ob programu akrobatov Dunk Kings in glasbene skupine Čuki.

1/7







Želimo si, da bi učenci osnovnih šol spoznali pomen skrbi za zdrave zobe in imeli mnogo lepih nasmehov.

 

vir: ZD Sevnica

Oglejte si tudi