Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
20°C
4°C
Oceni objavo

Športna zveza Sevnica uspešna na razpisih za leto 2020

Športna zveza Sevnica je leta 2019 začela izdajati brošuro Športastična Sevnica. V njej so zbrani programi za otroke in odrasle. Letos nadaljujemo, saj se je to izkazalo kot izjemno pozitivna poteza za promocijo športa. 

Zveza se je letos uspešno prijavila na več razpisov za otroške, odrasle programe in programe za seniorje ter tako zagotovila dodatnih 21.500 evrov sredstev za sevniški šport. Velik delež teh sredstev bo namenjen neposredno društvom, ki programe izvajajo. Nekaj programov pa bo izvedla tudi Športna zveza Sevnica.

Programi ŠZS v letu 2020:

  • STREET GYM z Gregorjem Fickom: vodena vadba za otroke in mladostnike, 2-krat tedensko brezplačno. Vadeči se bodo skupaj z Gregorjem (diplomant fakultete za šport) preizkusili v različnih športih na prostem in v telovadnici (rolanje, rolkanje, kolesarjenje, zunanji fitnes, plezanje, gimnastika, tenis ...).
  • SUPER JAZ: skupaj s CSD Sevnica bomo omogočili 10 otrokom redno vadbo, ki si jo bodo izbrali (rokomet, nogomet, košarka, gimnastika, plezanje, tenis. ..) tako, da bo društvo krilo 40 odstotkov stroška, ŠZS 40 in vadeči samo 20 odstotkov stroška, torej 5 evrov mesečno. V šoli bodo prejeli vlogo, CSD pa bo določil 10 otrok, ki bi si najteže sami privoščili redno vadbo.
  • ŠPORTASTIČNO TELOVADIM: programi za osnovnošolce, ki ji sofinancira Fundacija za šport.
  • ŠPORTASTIČNO SE REKREIRAM: programi za odrasle, ki ji sofinancira Fundacija za šport.
  • ŠPORTASTIČNA SEVNICA: promocijske aktivnosti vseh športnih programov v Sevnici (brošura, promocijske delavnice in dogodek Športastična Sevnica), ki ji sofinancira Fundacija za šport.
  • Brezplačne rekreativne vadbe – Slovenija v gibanju, Teden gibanja – Move week, Gibalna pismenost, Dan športne rekreacije, Vadba za zdrav hrbet, Zdrava vadba, Festival aktivnega staranja, Jutranja telovadba, Brezplačne vadbe aktivno staranje, Zdravo društvo in Športno-rekreativni program Slovenija v gibanju, ki jih sofinancira Športna unija Slovenije.

 

Ob tej priložnosti vabimo športna društva, ki še niso včlanjena v ŠZS, da se včlanijo in tako izkoristijo ugodnosti, ki jih zveza ponuja.

KONTAKTNE INFORMACIJE:

Predsednica: Sara Martinšek 

031855490, martinsek.sara@gmail.com

Podpredsednik: Gregor Ficko

040453625, info@gregor-ficko.si

 

 

Oglejte si tudi