Oceni objavo

ROKOMETAŠICE OŠ SAVA KLADNIKA SEVNICA MED NAJBOLJŠIMI V DRŽAVI

V četrtek, 11. 4., je v Izoli potekalo finalno državno tekmovanje v rokometu za starejše deklice, kamor so se uvrstile tudi dekleta iz OŠ Sava Kladnika Sevnica.

Skupaj z avtobusom navijačev smo se odpravili v Izolo, kjer so potekali zanimivi in težki boji za zmago. Prva tekma je bila med OŠ Petrovče in OŠ Izola, kjer so domačinke zmagale z visoko razliko. Drugo tekmo je zaradi nezbranosti v obrambi naših deklet, zmagala OŠ Petrovče, pri tekmi proti OŠ Izola pa nam je kljub izredni borbenosti in dobri igri žal zmanjkalo nekaj sreče in tako smo še drugič morali priznati premoč nasprotniku.

S kančkom grenkega priokusa smo prejeli bronasto medaljo, a smo se kaj kmalu začeli zavedati, da je tudi tretje mesto v državi izjemen rezultat, na katerega smo lahko zelo ponosni. Večina deklet iz naše ekipe so sestavljale učenke osmega razreda, tako da verjamemo, da bomo drugo leto na tovrstnih tekmah še samozavestnejši, odločnejši in željni novih odličnih uspehov.

Dekleta, še enkrat iskrene čestitke!

 Ekipo deklet so zastopale:

Lana Popelar, Sara Grilc, Taja Češek, Pia Zakrajšek, Patricia Lisec, Zala Bizjak, Klara Gole, Daša Hanaček, Viktorija Hribšek, Lejla Jazbec, Teja Jesih, Nuša Kovač in Manca Marcola. 

Mentor: Matic Stegne

Oglejte si tudi