Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
27°C
15°C
JUTRI
29°C
15°C
8092

Po starem receptu uspešno naprej

V petek, 14. maja, je potekala volilna skupščina Športnega društva Partizan Sevnica, ki je s svojimi 17 licenciranimi trenerji kadrovsko najmočnejše sevniško društvo. Nekateri na daljavo, nekateri v živo so se zbrali člani na volilni skupščini in ponovno izkazali zaupanje predsednici Sari Martinšek. V prihodnjih štirih letih bo v sodelovanju z UO v sestavi Estera Savić-Bizjak, Marina Topić, Mirko Kragl in Slavica Gospodarič še naprej vodila društvo uspešno v mandatu od leta 2021 do 2025. 

V teh štirih letih delovanja jim je uspelo pridobiti več kot 60.000 evrov na občinskih in državnih razpisih, usposobili so 8 trenerjev in 1 sodnico ter zvišali članstvo za 220 odstotkov. V društvu je namreč 480 članov, obogatili pa so ga za kar 15.000 evrov v opremi, pripravili so številna tekmovanja, aktivne počitnice, gimnastične priprave (ki potekajo vsako leto že 12 let zapored), omogočili so brezplačno vadbo vse leto vsem otrokom s posebnimi potrebami in vsem seniorjem ter povečali svoj program za še dve vadbeni skupini v zadnjem letu. 

Kot rezultat dobrega dela so vsem Sevničanom omogočili brezplačne vadbe v vseh vadbenih skupinah od 1. marca pa vse do konca maja. 

V društvu se zavedamo, kako pomembno je, da se naši trenerji počutijo dobro, saj so ti gonilna sila vsakega društva, zato vsako leto aktivno iščemo in vzgajamo bodoče trenerje. Le tako lahko namreč zagotovimo svetlo prihodnost društva. 

V letu 2022 ŠD Partizan Sevnico čaka jubilejnih 110 let delovanja, zato se ob tem trenutku spominjamo 100-letnice, ki smo jo obeležili v velikem slogu in že mislimo na podobno praznovanje jubileja prihodnje leto. Upamo, da bo brez omejitev.


Vir: ŠD Partizan Sevnica

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi