Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
6°C
SOB.
25°C
5°C
Oceni objavo

KMN Sevnica končnica: prva tekma pripadla Sevnici

Sevniki vratar Denis Govekar je bil junak prve četrtfinalne tekme v državnem prvenstvu med domačo Sevnico in ekipo iz Rogatca. KMN SEVNICA : KMN DOBOVEC TRGOVINE JAGER 2:1 (1:0)
Varovanci trenerja Jonteza so silovito pričeli srečanje. Že v tretji minuti je Nečemer lepo našel Škorića v šestmetrskem prostoru, ki je rutinirano spravil žogo za hrbet gostujoče vratarja. Tempo ni popuščal, prebudili so se tudi gostje, vendar naleteli na dobro razpoloženega Govekarja. Kugler je pri gostih zatresel vratnico, z enako mero jim je vrnil Krnc.

 

Tudi v drugi polčas je pripadel Posavcem. V uvodnih minutah je zapretil Mehić, Kranjčevič pa je stresel okvir vrat. Na drugi strani se je Kugler znašel sam pred Govekarjev, vendar streljal mimo vrat. Sledila je 26. minuta v kateri je Krnc obšel svojega čuvaja in z močnim strelom povišal na 2:0. Igra se je razživela priložnosti so se vrstila na obeh straneh. V 33. minuti pa so gostitelji pozabili na Marota, ki je znižal rezultat. Zadetek je v domače vrste prinesel nekaj nemira, kar je opazil Jontez in vzel minuto odmora. Gostje so želeli priti do izenačenja zato so zaigrali z vratarjem v polju. Sevniška obramba je vzdržala.

 

Sedaj se serija seli v Rogatec, kjer je na slednji petek na sporedu druga četrtfinalna tekme.

Sponzorja domače tekme sta bila Kiwi Shop, Janez Imperl s.p. in GEN-I. Zadetke in komentarje ter coletno galerijo slik si lahko ogledate na klubski spletni strani www.kmn-sevnica.si.

 

Kader na tekmi:
Domen Krnc, Irnes Škorić, Jan Nečemer, Mihael Grigić, Denis Govekar, Uroš Martić, Luka Koprivnjak, Nenad Kurtić, Matej Zakšek, Ševzet Mehić, Matej Kranjčevič.

 

KMN Sevnica

Oglejte si tudi