Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
3°C
JUTRI
25°C
6°C
Oceni objavo

Javni poziv k prijavi za sodelovanje pri športnih programih, ki se financirajo v sklopu Letnega programa športa v občini Sevnica v letu 2017 za področje delovanja Športne zveze Sevnica.

Športna zveza Sevnica na podlagi sklepa št. 21 z dne 16. 3. 2017 o izbranih izvajalcih letnega programa športa v občini Sevnica v letu 2017 za področje delovanja Športne zveze Sevnica, katerega skupni obseg sredstev je 40.000,00 EUR, objavlja Javni poziv k prijavi za sodelovanje pri športnih programih:

• Izobraževanje, usposabljanje in strokovni kadri (20.000,00 EUR)
• Športni program Gibaj.se (4.000,00 EUR)  
• Športni program Hura prosti čas (4.000,00 EUR)
• Športni program Veter v laseh (4.000,00 EUR)  
• Športni program Gibaj.se za zdravje (4.000,00 EUR)
• Športni program Občinske lige (4.000,00 EUR)

Predmet javnega poziva je izbor soizvajalcev športnih programov, ki izvajajo naslednje vsebine: Prostočasna športna vzgoja otrok, mladine in študentov, Športna rekreacija, Šport starejših in Športne prireditve.                                                                

Športna zveza Sevnica bo kot glavni nosilec športa za vse po dogovoru z Občino Sevnica usklajevala aktivnosti na področju športa s ciljem vzpodbujanja množičnih rekreativnih športov in enakomernega udeleževanja različnih starostnih ciljnih skupin s celotnega območja sevniške občine. Skladno z Nacionalnim programom športa bo navedene programe izvedla z načeli enake obravnave, pravičnosti in preglednosti za vsa društva oziroma klube.

Do prijave na javni poziv so upravičena vsa športna društva oziroma klubi opredeljena v občinskem pravilniku za šport, ki delujejo na območju občine Sevnica, ne glede na vključenost v Športno zvezo Sevnica. Društvo se bo lahko prijavilo izključno z elektronsko vlogo na portalu http://gibaj.se/. Za vnos vloge bo po predhodnem dogovoru na voljo tudi računalnik v pisarni ŠZ Sevnica oz. strokovna pomoč našega informatika.

Rok za prijavo športnih društev na javni poziv se bo iztekel z dnem  7. 4. 2017.

Prispele prijave bodo ovrednotene na sestanku UO ŠZ Sevnica na podlagi meril iz Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v občini Sevnica in Letnega programa športa. Z vsakim izvajalcem letnega programa športa, ki mu bo priznano sofinanciranje, bo sklenjena pogodba. V pogodbi se določijo: vsebina in obseg programa, njegov čas realizacije, pričakovani dosežki, obseg sredstev ter druge medsebojne pravice in obveznosti.

Elektronske evidence bodo skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov na voljo tudi občinskim službam za potrebe kontrole izvajanja in da bi se izognili morebitnemu dvojnemu financiranju programov.

 

Rok Vodenik, predsednik ŠZ Sevnica

 

 

Oglejte si tudi