Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

III. tradicionalni turnir KRAJEVNE SKUPNOSTI SEVNICA v JU JITSU, JUDU

V soboto, 25. maja, je bil v Sevnici za mlade člane DRUŠTVA BORILNIH VEŠČIN IPPON SEVNICA praznik borilnih veščin. Društvo, ki je lani praznovalo 20 let delovanja pod istim vodstvom, ima več kot 100 članov, na mehkih blazinah pa usvajajo znanje JU JITSA in JUDA. Neutrudni člani strokovnega sveta društva so skupaj s Krajevno skupnostjo Sevnica, Občino Sevnica, Zavodom KŠTM Sevnica in Športno unijo Slovenije (ŠUS) v sklopu projekta Veter v laseh organizirali TRADICIONALNI III. TURNIR KRAJEVNE SKUPNOSTI SEVNICA V JU JITSU, JUDU, in sicer v sklopu dogodkov ob praznovanju praznika Krajevne skupnosti Sevnica.

 

Prijetno druženje s tekmovanjem je ob 10. uri dopoldne odprla predsednica Sveta KS Sevnica Stanka ŽIČKAR. Mlade tekmovalce, starše,  dedke in babice, ki so športno navijali in spodbujali mlade z močno prenatrpanih tribun, je pozdravila tudi direktorica KŠTM Sevnica Mojca Pernovšek.

 

Več kot 70 tekmovalk in tekmovalcev je prejelo praktično darilo – majico turnirja. Po končani borbah v parterju pa tudi medaljo tega nepozabnega dogodka mladih. Vodstvo DBV Ippon se posebej zahvaljuje sponzorjem in donatorjem, brez katerih bi težko izvedli ta športni dogodek, generalnemu pokrovitelju tekmovalnih selekcij TANIN Sevnica in donatorjem GRADNJE Boštanj, Sadjarstvo BLANCA, Občina Sevnica, Komunala Sevnica KS Sevnica, AGM Pungerčar in Dom Hribar Mirko, s. p.

 

Izvedbo tekmovanja in programa Veter v laseh je omogočilo tudi sofinanciranje Ministrstva za zdravje RS, Fundacije za šport in Športne unije Slovenije. Program je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in  bolj zdravo prehrano.

 

REZULTATI MLADIH, spletna stran www.ippon.si

 

Oglejte si tudi