Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

Igre brez meja na Bazenu Sevnica

Po dveletnem premoru zaradi slabega vremena nam je letos uspelo izpeljati Igre brez meja. V skupni organizaciji Študentskega kluba Sevnica in KŠTM Sevnica ter izvedbi ŠD GF tennis smo v soboto, 11. julija, v boju s slabim vremenom zmagali in izvedli igre. 

Udeležene so bile štiri ekipe s po tremi člani in pravi boj se je razvnel med njimi. Seveda niso manjkale bojne barve na njih, da so bili tudi prepoznavni.

V prvi igri so svoje veščine pokazali v plavanju na subu in streli v vratnico gola. Najboljša je bila ekipa Dimnikarjev, ki se je priključila igram zadnji trenutek. V drugi igri so mladi pokazali veščine strežbe. Z ene strani bazena so morali prenesti čim večjo količino vode na drugo stran. Tu so bili najmočnejši Modri morski psi. Tretja igra je bila strelsko obarvana. Z vodno puško so morali napolniti kozarec vode. Tu so bili najbolj natančni ponovno Dimnikarji.

Pri vseh igrah je bilo pomembno timsko delo vseh članov, saj je ekipa močnejša, zmagali pa so Dimnikarji v sestavi Luka, Alen in Žak. Drugi so bili Šarki v sestavi Novak, Enej in Miha. Tretji so bili Modri morski psi, in sicer Nemanja, Izza in Arjan. Četrti pa so bili Želve: Luka, Adam in Ana.

Vse ekipe so bile nagrajene in zadovoljni so zapustili bazen, ker se je že približevala nevihta. V dobri veri, da bo drugo leto lepo vreme ob izvedbi iger, upamo, da bomo ponovno sodelovali in izvedli nove igre brez meja.

 

Petra Biderman, KŠTM Sevnica

Oglejte si tudi