Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
SOB.
27°C
5°C
Oceni objavo

FINALE SLOVENSKEGA POKALA V JU JITSU ZA MLADE V SEVNICI,

Uspešni iz IPPONA
V soboto 7.3.2015 je DBV  IPPON v sodelovanju s KŠTM in Športno zvezo Sevnica  organiziralo

Finale slovenskega pokala v ju jitsu za mlade, v katerem sklopu je bila tudi tekma 4.kroga v ju jitsu tehnikah.

 

Ob 10 uri je tekmovalke, tekmovalce, trenerje in starše v Športnem domu pozdravil in tekmovanje odprl g. župan Srečko OCVIRK.  Tekmovanja se je udeležilo 140 mladih tekmovalk in tekmovalcev, ki v slovenskih klubih vadijo plemenito samoobrambno veščino ju-jitsu. Najuspešnejšim nastopajočim so po zaključku prikaza tehnik podelili žlahtna priznanja-medalje; poslanec v DZ iz občine Sevnica g. Tomaž LISEC, predsednik JJZS in sekretar evropske EJJI g. Robert PERC in predsednik Športne zveze Sevnica g. Tomaž BLATNIK. Ob ne samo dobri organizaciji in vodenju tekmovanja s strani odbora in Shihana Mirana GRUBENŠKA, so mladi tekmovalci v Finalu slovenskega pokala dosegle izjemne uspehe. Za uspešne nastope na vseh štirih krogih, ki jih je predvidelo tekmovanje ( Artiče, Ribnica, Črnomelj in Sevnica), so mladi iz IPPONA v finalu prejeli kar lepo bero medalj:

 

Slovenski prvak je postal Erazem KRANJEC, srebrne medalje sta osvojila; Marko POPELAR in Maša MEDVEŠEK, bronaste medalje so prejeli: Lan PRAH, Amadej KRNC  in Eva OCVIRK. Nehvaležno 4. mesto v seštevku za slovenski pokal so dosegli; Izza CVELBAR, Žan MEDVED, Liza SENICA in Žan ŠKODA.

 

Na prikazu v 4. krogu tekmovanja, ki se je točkovalo za skupno uvrstitev so mladi iz IPPONA prav tako zasluženo osvojili nekaj medalj: Ponovno je 1. mesto osvojili Erazem KRANJEC, 2. mesto Eva OCVIRK in Marko POPELAR, 3. mesto so osvojili; Izz CVELBAR, Liza SENICA, Maša MEDVEŠEK, Lan PRAH in  Žan MEDVED, nehvaležno 4. mesto; Dejan MIRT, Anže BOŽIČ, Amadej KRNC, Žan ŠKODA.

 

Ostale rezultate si je mogoče ogledati na spletni strani društva www.ippon.si, vabljeni k ogledu.

Oglejte si tudi