Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
26°C
13°C
JUTRI
25°C
12°C
Deli
1529

9 MEDALJ V OLIMPIJSKEM KARATEJU

WKF – ZUBLING KARATE OPEN 2019 Leibnitz, Avstrija, 25.05.2019 - Mednarodni karate turnir 9 medalj v olimpijskem karateju; 1 zlata, 4 srebrne in 4 bronaste

 V soboto, 25.5.2019 smo se karateisti KBV Sevnica udeležili mednarodnega karate turnirja ZUBLING  OPEN 2019, ki je potekal v športnem centru Wagna v avstrijskem Leibnitzu. Tekmovalci in tekmovalke iz 61 klubov iz 11 držav Avstrije, Belgije, BiH, Hrvaške, Nemčije, Madžarske, Italije, Makedonije, Črne gore, Srbije in Slovenije je 295 tekmovalcev opravilo 374 nastopov v katah in kumite (borbah). Turnirja se je udeležila tudi naša mlada sevniška ekipa v postavi Ivana ĆERIĆ, Anže KERMC, Tadej BOŽIČ, Tilen CVELBAR, Matic PASKVALE, Gašper ŠTIGL, in Amadej BOŽIČ pod vodstvom trenerja Jurija ORAČ. Vse čestitke gredo našemu najboljšemu tekmovalcu turnirja Gašperju ŠTIGL, ki je osvojil tri medalje, zlato, srebrno in bronasto. Čestitke  tudi vsem našim ostalim tekmovalcem, ki so prikazali pravo borbenost in dobro formo, saj se jim je ob tako močni mednarodni zasedbi uspelo zavihteti na zmagovalni oder.

 

Pregled rezultatov članov KBV Sevnica:

Zlata medalja:
1.mesto ŠTIGL Gašper - kumite mlajši kadeti -50 kg
Srebrna medalja
2.mesto KERMC Anže – kumite dečki -40 kg

2.mesto CVELBAR Tilen – kumite dečki -45 kg
2.mesto ŠTIGL Gašper – kumite mlajši Kadeti -45 kg
2.mesto BOŽIČ Tadej – kumite mlajši kadeti -50 kg

Bronasta medalja

3.mesto PASKVALE Matic – kata dečki

3.mesto BOŽIČ Tadej – kumite mlajši kadeti -45 kg

3.mesto ŠTIGL Gašper - kata mlajši kadeti

3.mesto BOŽIČ Amadej – kumite mladinci +76 kg

5.mesto

ĆERIĆ Ivana – kata deklice

KERMC Anže – kata dečki

KERMC Anže – kumite dečki -35 kg

BOŽIČ Amadej – kumite kadeti +70 kg

 

Čestitke vsem nastopajočim za borbenost, izjemen nastop in odlične rezultate. Nastop na tekmovanju so omogočili podjetje KOOP Trgovina d.o.o. Brežice, TANIN SEVNICA, d.d., HIDROELEKTRARNE NA SPODNJI SAVI, d.o.o. , GEN-i d.o.o. Krško, Reklame KERMC Slavko s.p., in Sistemi IN ES d.o.o. Sevnica, katerim se klub zahvaljuje za podporo in pomoč pri razvoju sevniškega karate podmladka. Hvala tudi medijski hiši Posavski obzornik, Radio Krka, Grajske novice in Lokalno.si, ki spremljajo naše mlade športnike na njihovi tekmovalni poti in poročajo o njihovih uspehih.

Poročal: KBV Sevnica

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi