Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

DAN ODPRTIH VRAT V VRTCU KRMELJ

V mesecu februarju smo otroci in vzgojiteljice vrtca pri OŠ Krmelj na široko odprli vrata našega novega vrtca za tiste otroke, ki še niso del naše velike, srečne družine.
Vse navzoče je pozdravila ravnateljica ga. Gusta Mirt. S svojim obiskom pa je presenetila tudi Malina iz našega obšolskega vrta ter jih povabila, da se pridružijo zabavnim in poučnim dejavnostim. V sredo, 19.2.2014, so se otroci do treh let pridružili našim malčkom v igralnicah Pikapolonic, Žabic ter Polžkov, kjer so raziskovali, ustvarjali ter se zabavali. Nekoliko večji otroci so se podali na Malinin pohod v neznano v okviru gibalnega projekta Mali sonček.

V času zimskih počitnic so se otroci v popoldanskem času pridružili delavnicam. Poleg ogleda lutkovne predstave z naslovom Malina in gozdni prijatelji, so lahko otroci skupaj z vzgojiteljicami in starši izdelali tudi svoje lutke. Za ljubitelje knjig je potekala tudi pravljična urica, in sicer so otroci spoznali zgodbo o mišku Tipu, ki ni želel v vrtec. Po končani zgodbi so sledile ustvarjalne delavnice, kjer so otroci izdelali miška. Tako kot mišek Tip so tudi otroci ugotovili, da je v vrtcu prav super zabavno.

Vrtec igra zelo pomembno in poučno vlogo v otrokovem razvoju, zato njegovega vpliva ne velja zanemariti, temveč vključiti v vsakdanje življenje. Otroci in vzgojiteljice vrtca pri OŠ Krmelj se veselimo ponovnega srečanja z našimi novimi prijatelji, zato vas ponovno vabimo na informativni dan ob vpisu v naš vrtec v ponedeljek, 17.3.2014, ob 9. uri ter ob 16.30. uri.

 

Otroci ter vzgojiteljice vrtca pri OŠ Krmelj

Oglejte si tudi