Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
21°C
5°C
Oceni objavo

OGLED SMUČARSKIH SKOKOV V PLANICI

V četrtek, 24. 3. 2022, smo se učenci zadnje triade OŠ Tržišče odpravili v Planico. Vsi smo bili polni pričakovanj naših skakalcev. Ker smo si želeli ogledati nekaj skokov še pred kvalifikacijami, smo odšli že zelo zgodaj. Vožnja do Planice je bila dolga, a smo našli način, da se zamotimo. Nekateri smo igrali igre, drugi so spali, nekateri pa se pogovarjali.

Ko smo prišli v Planico, smo se razdelili v skupine, nato pa smo poiskali prostor, od koder smo si ogledali smučarske skoke. Med gledanjem nam je postalo vroče. Tam so bile tudi stojnice, na katerih si lahko kupil razne spominke ali hrano. Planico je obiskalo veliko učencev in učenk ter tudi turisti, ki so bili navdušeni nad smučarskimi skoki. Ker je bilo veliko športnih navdušencev, smo dolgo čakali na svoj nakup, še posebej na stojnicah sladoleda in kokic. Medtem ko smo čakali, so prestavili kvalifikacije na popoldanski čas. Naše orle je obiskala glasbena rock skupina Joker Out, ki je v tem času še posebej priljubljena. Na koncertu je bila prava gneča, zato smo odšli na tribune in jih poslušali od tam ter uživali v prelepem razgledu.

Ko smo se odpravljali na tribune, smo imeli srečo, saj smo ujeli enega izmed naših orlov – Ceneta Prevca, s katerim smo se tudi slikali. Kmalu smo se odpravili domov. Zaradi gneče smo se zelo težko ujeli, a smo našli pravo pot do avtobusov. Bili smo malo razočarani, da so prestavili kvalifikacije. Kljub temu da smo bili utrujeni, smo imeli še toliko energije, da smo si ogledali kvalifikacije na avtobusu kar po telefonu. Čeprav si nismo ogledali kvalifikacij v živo, smo se imeli zelo lepo. Prav tako smo zelo ponosni na naše orle.

Anja Jereb

Osnovna šola Tržišče

Oglejte si tudi