Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
3°C
JUTRI
25°C
6°C
Oceni objavo

Voščilo in zahvala dopisnikom in bralcem!

Mogoče res kdaj neupravičeno prečka kakšno mejo,

je pa pisana beseda edina, ki se te v teh časih lahko, brez skrbi, dotakne.


Spoštovani bralci in dopisniki!

Ko se približuje konec leta, izrekam zahvalo za dobro in prijazno sodelovanje. Tako dopisnikom kot bralcem, kajti pomembni ste oboji. Bralci berete in hkrati ocenjujete pisano besedo, pohvalite, morda kdaj tudi pograjate.  Vseh odzivov smo veseli in jih poskušamo upoštevati.

Dopisniki, zaradi vas in vašega dela je nabor novic in dogodkov na portalu www.mojaobčina/sevnica kot tudi v Grajskih novicah pester in zanimiv. Trudimo se, da vsebine urejamo in objavljamo kar se da hitro, da so na voljo rednim bralcem in naključnim obiskovalcem portala in da v Grajskih novicah objavimo sveže in zanimivo branje.

Ponosni smo, da portal za občino Sevnica dobro in skrbno upravljamo na KŠTM Sevnica vse od leta 2011, objave na portalu imajo veliko ogledov, so brane, statistični podatki glede ogledov, dopisnikov, naročnikov na e-novice pa vztrajno rastejo. Ravno tako je naš časopis Grajske novice bran, zanimiv, glede vsebine in oblike beležimo dobre odzive in pohvale, kar je pokazatelj, da delamo dobro.

Veliko lepega in nasmejanega vam želimo, nasmeh je najlepši božični okrasek, topel objem pa najlepše božično darilo. Prazniki naj bodo doživeti v krogu vaših dragih, zatem pa spočiti, pozitivno stopimo novim izzivom naproti.

Naj bo srečno in zdravo 2024!

Alenka Kozorog, glavna urednica

Oglejte si tudi