Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
4°C
-4°C
JUTRI
10°C
-2°C
8077

Vabilo k izpolnitvi ankete

Letos smo priča številnim spremembam, ki temeljito posegajo v klasične načine druženja in komunikacije. S tem se spreminjajo naše vsakodnevne življenjske navade in potrebe. 

Če je osrednja naloga televizije, radia, spletnih medijev in družabnih omrežij hitro poročanje o vsakodnevnih temah, je vloga glasil, kakršno so Grajske novice, nekoliko drugačna. Je trajnejša in je povezovalna. 

V uredništvu Grajskih novic skrbimo za združitev pomembnejših dogodkov, ki jih večinoma zapišete in na portal Moja občina vnesete sami, s tem pa v celoto povežete mesečni utrip vseh krajev sevniške občine. 

Ker si želimo, da bi Grajske novice vsebovale čim več tem, o katerih bi želeli prebirati in se informirati, vas vabimo, da odgovorite na nekaj vprašanj v anketi. Dostopna je  na spletni povezavi https://www.1ka.si/a/302533  in tudi na spletnih straneh Občine Sevnica in KŠTM Sevnica. 

Vabimo vas k elektronskemu izpolnjevanju anket, lahko pa jo vrnete tudi po pošti na naš naslov: 

Uredništvo Grajskih novic, KŠTM Sevnica, Glavni trg 19, 8290 Sevnica. 

Izpolnjene ankete zbiramo do konca leta 2020.

 

 

Z izpolnitvijo se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje anketnih in osebnih podatkov je prostovoljno. 

Dovoljujem zbiranje in obdelavo mojih osebnih podatkov, skladno z 8. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07-UPB1) ter Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in na podlagi 21.a člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 – UPB2, 76/08, 79/09, 51/10, 40/12 – ZUJF, 14/15 – ZUUJFO in 11/18 – ZSPDSLS-1, 30/18), z namenom izvedbe ankete o zadovoljstvu z mesečnikom Grajske novice. 

 

Hvala za vaš čas in sodelovanje. 
Uredništvo Grajskih novic

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi