Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
20°C
4°C
Oceni objavo

uvodnik

Spet smo po krajšem premoru z vami. Spet bomo pisali in se družili ob različnih zgodbah in doživetjih.
Bogato in pestro dogajanje, veliko lepega in tudi nepopolnega, nas bo spet vodilo v privilegirane možnosti, da bomo lahko ustvarjali nove okoliščine, oblikovali nova mnenja, se privadili novemu načinu življenja.

Dopuščeno nam je navdušeno, kritično, z distanco in brez vnaprej izoblikovanih mnenj gledanje v prihodnost.
Časopis poskuša pisati, sporočati in ravnati mimo interesnih skupin. Vseeno nam je, kam kdo spada, radi imamo ljudi, vredne zaupanja, še posebno tiste s talentom ali dobro zgodbo, tiste, ki znajo navdihniti, in tiste, ki nikoli ne obupajo.
Vedno znova ugotavljamo, da je treba za kakršenkoli napredek zapustiti območje udobja. Tako je tudi v naši skupini, skupini različnih avtorjev, ki skrbimo za aktualnost novic, za razvedrilo, za to, da ostajamo zanimivi.
Trudimo se razrešiti vse dvome, preslišati kritiko, sprejemati dobre napotke in čim bolj zanimivo predstaviti tisto, kar si v različni meri želimo tudi kot posamezniki še naprej doživljati, čutiti, hoteti.
Prepričani smo, da je kakovostno ustvarjanje mogoče v vseh okoliščinah. Zato vam hvala za vse pohvale, kritike, predloge. Predvsem pa hvala za vaše sodelovanje. Veseli smo, da se odzovete vedno, ko začutite, da vas potrebujemo.

Prepustite se branju na naslednjih straneh in vsake številke, ki bo tej sledila.
Mojca Pernovšek

Oglejte si tudi