Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
3°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

FOTOGRAFSKA RAZSTAVA V TRŽIŠČU

V petek, 2.10. je bila v sklopu prireditev "jesen na vasi", v Tržišču na ogled fotografska razstava. Prireditev sta popestrila odlična plesalca Luka Hočevar in Nika Kavšek. Sledila je podelitev nagrad najboljšim trem avtorjem fotografij, potem pa so si obiskovalci z zanimanjem pogledali razstavo v prostorih Gasilskega društva Tržišče.
FOTOGRAFSKA RAZSTAVA V TRŽIŠČU

 

V sklopu prireditev »Jesen na vasi«, je v petek 2.10., TD Tržišče pripravilo fotografsko razstavo, kjer smo občudovali lepote naše krajevne skupnosti skozi fotografski objektiv devetih avtorjev. Otvoritev razstave so popestrili čudoviti plesni nastopi Luka Hočevarja in Nike Kavšek. Luka, domačin iz Skrovnika in Nika iz Temenic, sta študenta prvega letnika in skupaj plešeta dobri dve leti. Gre za mlad plesni par, ki že žanje odlične rezultate; v letošnjem letu sta bila dvakratna državna prvaka, v standardnih in latinsko ameriških plesih. Njuno elegantno in lahkotno gibanje je bila prava paša za oči.

Sledila je razglasitev treh najboljših fotografij, po izboru strokovne žirije, ki so jo sestavljali fotograf Mitja Bostner, Nevenka Flajs in Milena Knez. Nagrade so prejeli Stane Markovič za fotografijo Zadnji sneg; Ines Zgonc za fotografijo Sončni zahod in Tim Baumkirher, kot najboljši, za fotografijo Tržišče.

Po prireditvi je sledil ogled fotografske razstave v prostorih Gasilskega društva Tržišče. Izbrane fotografije pa krasijo tudi nov koledar TD Tržišče. Največja zahvala za pripravo odlične razstave in zanimivega koledarja gre Nevenki Flajs in Mileni Knez.

 

Janja Seničar Tratar, TD Tržišče

Oglejte si tudi