Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
32°C
19°C
JUTRI
29°C
18°C
10505

NOVO VODSTVO ŠTUDENTSKEGA KLUBA SEVNICA

Januarja smo v Študentskem klubu Sevnica organizirali volitve v organe kluba. Vodstvo največje mladinske organizacije v občini Sevnica je prevzela Eva Zaman. Ponosni smo, da lahko kot ekipa pripomoremo k sooblikovanju dogajanja v občini. Veseli smo, da so se k aktivnemu delovanju kluba pridružili tudi novi člani. Na tem mestu želimo povabiti k včlanitvi v klub dijake in študente občine Sevnica, prejeli pa bodo določene ugodnosti.


Iskrena hvala prostovoljcu podpredsedniku Mladinskega sveta občine Sevnica in nekdanjemu predsedniku Študentskega kluba Sevnica Alenu Žičkarju za pomoč pri upravljanju kluba ter prenašanju svojega znanja in izkušenj na mlajše generacije.Nova ekipa mladih v tem mesecu organizira spletno okroglo mizo, gostili pa bomo izjemnega paraplavalca Tima Žnidaršiča Svenška, zato vljudno vabljeni.


 »Če so včasih rekli, da svet stoji na mladih, se danes zdi, da svet po mladih hodi.« Z medsebojnim sodelovanjem si bomo prizadevali k spremembam za boljše možnosti in priložnosti mladih v občini. Bomo? Ja vejžde!
Ekipa Študentskega kluba Sevnica

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi