Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
22°C
7°C
JUTRI
22°C
7°C
Deli
8458

Zimski glasbeni večer na OŠ Tržišče

V sredo, 6. februarja, smo na OŠ Tržišče priredili že 10. dobrodelni koncert z naslovom Zimski glasbeni večer. Tokratna prireditev je bila namenjena tudi slovenskemu kulturnemu prazniku. Tako smo v spletu združili dve pomembni vrednoti – kulturo in dobrodelnost. V telovadnici OŠ Tržišče se je zbralo veliko nastopajočih in obiskovalcev, ki so v prepletu petja, igranja in razmišljanja o umetnosti preživeli prijeten večer.

Prireditev sta povezovali učenki Lučka in Tamara. Predstavili so se učenci OŠ Tržišče, otroški in mladinski pevski zbor pod vodstvom mag. Mateje Repovž Lisec in korepetitorja Rikarda Janjoša, učenci Glasbene šole Sevnica pod okriljem svojih mentorjev in tudi zunanji glasbeni gosti. Veseli smo bili vseh nastopajočih – Vokalne skupine Vilinke, Kvarteta Jarica, S. O. S. kvinteta, Ansambla Grom in Ansambla Vesela dolina.

Vse udeležence je pozdravil tudi predsednik KS Tržišče Janez Virant. Na prireditvi pa smo se tudi javno zahvalili vsem donatorjem, ki so v preteklem letu pomagali s svojimi prispevki in storitvami  OŠ Tržišče. Menimo, da je bila prireditev zelo uspešna, saj smo z njo obogatili šolski sklad, zato iskrena hvala vsem nastopajočim in udeležencem.

 Zvonka Mrgole

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi