Logo MojaObčina.si

Šentrupert

DANES
11°C
2°C
JUTRI
15°C
4°C

Podjetniško usposabljanje bodočih podjetnikov - objavljen je četrti razpis za vključitev

Razvojni center Novo mesto nadaljuje z usposabljanjem bodočih podjetnikov. Objavljen je že ČETRTI JAVNI RAZPIS za vključitev 11 udeležencev v projekt Podjetno nad izzive - PONI JV Slovenija.

Projekt PONI JV Slovenija je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v štirih mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To dosežejo s pomočjo vključitve v celostni program podjetniških usposabljanj ter z zagotovljeno mentorsko, svetovalno in finančno podporo.  Posebnost projekta predstavlja redna zaposlitev udeležencev projekta za čas trajanja programa (4 mesece) v Razvojnem centru Novo mesto. S pomočjo takšne finančne podpore lahko udeleženci programa svoj čas namenijo izključno pridobivanju novih znanj, izkušenj in pripravi na vstop na samostojno podjetniško pot.  Četrta skupina enajstih udeležencev bo z usposabljanjem pričela meseca oktobra in se takrat v Razvojnem centru Novo mesto tudi zaposlila. Prijave zainteresiranih kandidatov zbiramo do ponedeljka 22.9.2021.

Več o projektu Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija preberite na spletni strani Razvojnega centra Novo mesto, kjer je objavljen tudi JAVNI RAZPIS za vključitev kandidatov v projekt. Dodatne informacije dobite na Razvojnem centru Novo mesto, s klicem na tel. 041 325 722 ali s vprašanjem preko elektronske pošte na naslov vesna.colic@rc-nm.si.

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.  

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi