Šentilj

DANES
20°C
10°C
JUTRI
21°C
8°C
Oceni objavo

Zaključek 2.POLŽeve bralne značke

25.8.2016 je v prostorih VDC POLŽ Maribor, enota Šentilj  ob zaključku 2. POLŽeve bralne značke potekala slovesna prireditev s podelitvijo priznanj in kratkim kulturnim programom.


Tudi v letošnjem letu smo v sodelovanju s knjižničarko iz Mariborske knjižnice, knjižnice Šentilj go. Sabino Kotnik  izvedli Bralno značko, ki jo je uspešno zaključilo 9 sodelujočih uporabnikov.  Ob tej priložnosti smo pripravili kratek kulturni program, nato je sledilo za naše uporabnike najpomembnejše dejanje, podelitev priznanj in priložnostnih darilc, ki jih je zanje pripravila knjižničarka. Prireditve so se poleg  uporabnikov in zaposlenih na enoti Šentilj udeležili še direktorica zavoda ga. Jasmina Breznik, uporabniki s spremljevalkami iz enot Lenart in Rapočeva, župan občine Šentilj g. Štefan Žvab s sodelavko, uporabnici s spremljevalko iz Doma starejših Idila in nekaj svojcev uporabnikov. Posebno presenečenje je bil prihod novinarke in snemalca iz BKTV, ki je izkazala interes za našo prireditev.

1/3




Sledilo je prijetno druženje ob kavici in slanih prigrizkih. Kako je to potekalo, si oglejte na spodnjih slikah, še več pa na našem uradnem FB profilu.

Oglejte si tudi