Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

KOOPERANTSKO SODELOVANJE

Iščemo kooperanta, ki bi uporabnikom enote Šentilj nudil preprosto zaposlitev, ki bi jo opravljali v našem zavodu- pakiranje, prelaganje, zlaganje, sestavljanje, deklariranje.....

Smo javni socialno varstveni zavod – Varstveno delovni center POLŽ Maribor. Uporabniki storitev so odrasle osebe z motnjo v duševnem in telesnem razvoju. Dejavnost zavoda zajema storitev vodenja, varstva in zaposlitve pod posebnimi pogoji in storitev institucionalnega varstva, kjer uporabniki bivajo ob podpori zaposlenih.

 

Polževo poslanstvo je osebam z motnjo v duševnem in telesnem razvoju omogočati delovno aktivno življenje, razvijanje njihove samostojnosti, odločanja in osebne odgovornosti, vključevanje v družbo, sodelovanje s svojci in razvijanje socialne mreže uporabnikov. S strokovno usposobljenim kadrom jim omogočamo delo in druženje v stimulativnem okolju. Z različnimi aktivnostmi spodbujamo ohranjanje njihovih psihičnih in fizičnih sposobnosti. Zato iščemo kooperanta, ki bi uporabnikom enote Šentilj nudil preprosto zaposlitev, ki bi jo opravljali v našem zavodu.

 

Za vas lahko izvajamo storitev:

*pakiranja: pakiramo lahko različne izdelke, ki so razsuti, v embalažo ali izdelke prepakiramo iz ene v drugo embalažo

*pakiranja v folijo (tudi termično)

*razvrščanja, sortiranja: storitev zajema razvrščanje in sortiranje izdelkov glede na zahtevane kriterije

*prelaganja, zlaganja: storitev zajema prelaganje in zlaganje različnih izdelkov

*deklariranja: storitev zajema lepljenje deklaracij oziroma drugih zahtevanih nalepk na izdelke *sestavljanja: storitev zajema sestavljanje različnih setov iz več elementov

* oziroma vsakega dela, ki bo s prilagoditvijo primerno za naše uporabnike.

 

Sodelovanje se lahko prične na osnovi naročilnice za izvedbo določenega kooperantskega dela, ob obojestranskem zadovoljstvu pa lahko sklenemo tudi pogodbo o kooperantskem sodelovanju za daljše obdobje.

 

Več podatkov o nas najdete na naši spletni strani: www.vdcpolz.si.

 

S prijaznimi pozdravi.

 

Branka Kirič,

vodja   enote Šentilj

 

mag.Jasmina Breznik,

direktorica

 

Povezave

www.vdcpolz.si

Oglejte si tudi