Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
9°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

ŠENTILJ MIGA: TRETJIČ

V soboto, 13.12.2014, smo se družili na prav poseben način. In že tretjič dokazali, da se lahko imamo super tudi ob rekreativnem zaključku leta. Seveda z glavnim ciljem-pokuriti kakšno kalorijo ali dve, da si lahko čez praznike privoščimo kos potice več :)

Pričeli smo z vročo latino glasbo v družbi inštruktorja Daniela, ki prihaja iz Ekvadorja, Nataše iz Plesnega kluba Stella (Maribor) in Doroteje (ŠPD OPIUM). Tako smo se lahko spoznali z lažjimi in malce manj lahkimi koraki ZUMBE.

V drugem delu ure nam je dala vetra Andreja Zrnič, ki je dvignila telovadnico na noge. Vajam kar ni in ni bilo konca (no, tako se nam je zdelo). Andreja je poskrbela tudi za prav fin muskelfiber v naslednjih dneh. Z njeno pomočjo in njenim prav posebnim FUNKCIONALNIM TRENINGOM smo ugotovili, da imamo tudi mišice tam, kjer si sploh predstavljali nismo.

 

Po napornem treningu smo si vzeli 10minutk časa in podelili nagrade. Z nami so sodelovali:
- Proteini.si Maribor,
- Urška Podaljševanje trepalnic Maribor,
- Trgovina Tanja (Šentilj),
- Hiška drobnarij (FB),

- Andreja Zrnič-Nordijska hoja,

- ŠPD Opium.

Kot se za vsako vadbo spodobi smo si na koncu privoščili še razteg celotnega telesa z Barbaro Poljanec in vadbo PILATES. Barbara nas je popeljala v skrivnostni svet globoko v nas, nas naučila dihati s telesom in umirila misli.

Sledilo je rajanje do jutranjih ur :)

Priložnost izkoristim za prav posebno zahvalo, ves trud, ki je bil vložen vsem gostujočim inštruktorjem.
Nataša, Andreja, Barbara in Daniel- HVALA! THANK YOU!

Vsi, ki se dogodka niste udeležili vas pa vabimo v našo družbo v prihodnje na dogodkih ali se nam pridružite na naših urah, kjer poskrbimo za vaše dobro počutje, fit telo in zdravo srce.

Najdete nas na FB strani Športno plesno društvo OPIUM, kjer lahko spremljate vse naše dogodke, obvestila ter fotografije.

Oglejte si tudi