Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
4°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Mini košarkarska liga - 1. kolo

V okviru Mini košarkarske lige je ekipa U11 v četrtek, 15. oktobra v domači telovadnici gostila ekipo deklic U11 ŽKD iz Maribora. Trener domače ekipe Tomaž Pregl in Renato Milošič, kot njegov pomočnik, sta imela na voljo kar 14 igralcev.  Za domačo ekipo so nastopili: Iršič Dorian Rajko, kot kapetan, Milošič Urban, Očkerl Jure, Pregl Vid, Valh Vid, Zemljič Lan, Basič Gašper, Košar Jernej, Trajbar Tomaž, Friš Cvajdik Miha, Timotić Konstantin, Serdinšek Liam, Janžekovič Jure in Anej Gamser. 
Ekipo gostov je na parket popeljala kapetanka Lenja Pleteršek, ki so ji sledile Novak Nina, Motaln Iva, Miuc Zelko Lana, Cerar Ela, Jager Daša, Namestnik Sara, Nabergoj Maruša, Gracelj Špela, Roze Stella, Emeršič Anja, Novak Brina in Mežnarič Laura. Trenerka ekipe gospa Janja Meglič.
V prvem delu so si fantje priigrali prednost, vendar se jim punce niso dale in so v zadnjih dveh minutah  svoj zaostanek znižale na zgolj 5 pik. Z malo športne sreče bi punce lahko rezultat obrnile tudi v svojo korist, kar pa se na srečo domačinov tokrat ni zgodilo. Ekipa i TEAM-a je na koncu slavila 58 : 53. Da je tekma potekala po pravilih FIBE je skrbel  Dejan Valh. Za zapisnikarko mizo so se preizkusili člani selekcije U13 Rene Hamer, Tinaj Valh, Gal Kos in Vito Furlan.

Komentator in povezovalec tekme je bil Saško Zemljič. 
Napeta in športna tekma.





Oglejte si tudi