Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
5°C
PET.
17°C
1°C
Oceni objavo

Uspehi mladine PGD Velka v letu 2014

Pionirke, pionirji, mladinke, mladici, pripravnice, pripravniki PGD Velka so v letu 2014 dosegli odlične rezultate na vseh tekmovanjih mladine.
Uspehi mladine PGD Velka v letu 2014

Pionirke, pionirji, mladinke, mladici, pripravnice, pripravniki PGD Velka so v letu 2014 dosegli odlične rezultate na vseh tekmovanjih mladine.

 

Na tekmovanju pionirjev, mladincev GZ Slovenske gorice – za MEMORIAL FRANJA DUHA, ki je potekalo 14. junija 2014 v Pesnici so pionirji dosegli 1. mesto in mladinci 2. mesto.

 

Na regijsko tekmovanje v orientaciji, ki je potekalo 30. avgusta 2014 v Zlatoličju, se je uvrstilo kar 6 ekip iz PGD Velka. Ekipi pionirjev sta dosegli 2. in 4. mesto od 21 ekip, ekipi mladincev sta dosegla 1. in 4. mesto od 22 ekip, ekipa pripravnikov pa je dosegla 4. mesto.

Ekipa pionirjev in mladincev se je tako uvrstila na državno tekmovanje v orientaciji, ki je potekalo 13.09.2014 v Svetem Juriju ob Ščavnici.

 

Na kvizu gasilske mladine, ki je potekal 25. oktobra 2014 v Pesnici,  smo se udeležili s sedmimi ekipami in dosegli ponovno odlične rezultate: 1. mesto - pionirji in 3. mesto - pripravniki, ki so se tako uvrstili na regijsko tekmovanje gasilske mladine, ki je potekalo v Slemenu 08.novembra.2014, kjer so pionirji osvojili odlično 1. mesto in se s tem uvrstili na državno tekmovanje v kvizu gasilske mladine.

 

Tudi že na začetku leta 2015 smo se s šestimi ekipami udeležili Kviza gasilske mladine, ki je potekal v Jarenini, kjer so pionirji ponovno zasedli 1. mesto in se s tem uvrstili na regijsko tekmovanje v Kvizu.

Na naše mlade smo zelo ponosni, saj s svojim delom in seveda rezultati kažejo vzor vsem mladim. Posebna zasluga za uspehe, pa je seveda na mentorju tov. Damjanu Vajnhandlu in somentorjem tov. Gregor Niklu, tov. Alen Omanu in tov. Nataši Mihelič. Zahvaljujemo pa se tudi g. Silvu Fliserju za vso podporo in pomoč pri udeležbi na tekmovanja.

 

Oglejte si tudi