Logo MojaObčina.si

Šentilj

DANES
9°C
0°C
JUTRI
6°C
6°C

Vabljeni k oddaji člankov za občinsko glasilo

Obveščamo vas, da je v pripravi naslednja številka občinskega glasila »GLAS-ilo Občine Šentilj«. Vabimo vas, da s svojimi prispevki sooblikujete vsebino občinskega glasila, predstavite društvene ali druge aktivnosti. Cilj glasila je objavljanje objektivnih in celovitih informacij. Prispevke za občinsko glasilo pošljite do 22. 10. 2021 na elektronski naslov: urednistvo@sentilj.si ali na andreja.ploj2007@gmail.com oziroma na poštni naslov: Občina Šentilj, uredništvo Glas-ila, Maistrova ulica 2, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah.

Če k članku želite dodati tudi fotografije, vas prosimo, da jih priložite posebej, torej jih ne lepite v wordov dokument in priponke s fotografijami označite z naslovom, ki se ujema s člankom. Fotografije naj bodo kakovostne. Pri fotografijah je potrebno obvezno navesti vir, lasten, če ste avtor vi, saj se s tem zavezujete, da ste edini in izključni lastnik vseh pravic, povezanih s fotografijo. V primeru, da je avtor nekdo drug, pa zapišite ime in priimek avtorja in od njega pridobite izjavo, da se kot lastnik odpoveduje vsem zahtevkom, ki bi sledili iz uporabe fotografij.

Prispevke bomo v uredniškem odboru pregledali. Avtorje bomo po potrebi pozvali zaradi morebitnih ustreznih prilagoditev. Programske vsebine temeljijo na svobodi izražanja, nedotakljivosti in varstvu človekove osebnosti, svobodnem pretoku informacij, odprtosti za različna mnenja, avtonomnosti urednika in uredniškega odbora ter avtorjev besedil pri ustvarjanju programskih vsebin v skladu s programskimi zasnovami in kodeksi ter na osebni odgovornosti avtorjev prispevkov za posledice njihovega dela.

Hkrati Vas obveščamo, da je v GLAS-ilu mogoče tudi oglaševati. Na podlagi 16. člena Odloka o javnem glasilu Občine Šentilj je Občinski svet Občine Šentilj na 5. redni seji 23. 5. 2019 sprejel CENIK oglaševanja v GLAS-ilu v naslednjih formatih in pripadajočih cenah:

FORMAT OGLASA

CENA OGLASA

cela stran – A4

50,00 €

polovica strani (21 x 15 cm)

30,00 €

četrtina strani (21 x 7,5 cm ali 10,5 x 14 cm)

20,00 €

osmina strani (10,5 x 7 cm)

10,00 €

Objave oglasov so mogoče na notranji strani GLAS-ila, oglaševanje na naslovnici GLAS-ila ni mogoče.

Uredniški odbor z odgovorno urednico ima pravico zavrniti objavo posamezne vsebine, če gre za nezakonito, žaljivo, zavajajočo, sporno ali moralno neprimerno vsebino. Vsak posamezni avtor prispevka odgovarja tako kazensko kot materialno za napisano in priloženo prispevku.

Vabljeni k soustvarjanju vašega in našega glasila.

Uredniški odbor z odgovorno urednico Andrejo Ploj se veseli sodelovanja z vami.

vir: Občina Šentilj

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi