Oceni objavo

V Vrtojbi odprla vrata Hranilnica in posojilnica Vipava d.d. in z njo občinska blagajna

Od 6. januarja dalje bomo v Vrtojbi lahko ponovno opravljali vse bančne storitve. Svoja vrata je namreč v Ulici IX. septembra 145 odprla poslovalnica Hranilnice in posojilnice Vipava d.d., v okviru katere je po zgledu številnih slovenskih mest organizirana tudi javna blagajna za občane občine Šempeter-Vrtojba. Na njej bo možno brez provizije poravnati položnice za storitve javnih zavodov in podjetij, katerih ustanoviteljica je Občina Šempeter-Vrtojba. Na ta način lahko mesečno prihranite kar nekaj denarja, Občina Šempeter-Vrtojba pa je v ta namen v proračunu za leto 2014 rezervirala 7.200 EUR.

 

Katere položnice lahko poravnate?

Od januarja dalje lahko občani na tem mestu za enkrat poravnate položnice za storitve občine - občinske takse, Osnovne šole Ivana Roba s podružnicama in vrtci, Glasbene šole Nova Gorica, Komunale Nova Gorica d.d. ter Vodovodov in kanalizacije Nova Gorica d.d.. Provizijo za plačilo ostalih storitev bo poslovalnica obračunavala po ceniku Hranilnice in posojilnice Vipava d.d.

 

Urnik poslovalnice 

Obratovalni čas je od ponedeljka do petka od 8.30 do 12.30 in od 13.00 do 16.30, tel št. 05 3303154.


Poslovalnica Hranilnice in posojilnice Vipava d.d. v Vrtojbi bo opravljala tudi storitve javne blagajne za občane občine Šempeter-Vrtojba.

Oglejte si tudi