Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

Dan odprtih vrat v Regijskem sprejemnem centru Koroške

V mesecu novembru obeležujemo mesec preprečevanja zasvojenosti. Zato so v petek, 19. novembra 2021, v Regijskem sprejemnem centru Koroške imeli dan odprtih vrat. Zaradi trenutnih razmer so v SC Ravne postavili zunaj, na svežem zraku, stojnico in mimoidoče seznanili s svojimi aktivnostmi ter jim podelili svoje letake in jim zaželeli vse lepo z lepimi mislimi, ki so jih pripravili. Za pomoč pri izvedbi se zahvaljujejo Upravni enoti Ravne na Koroškem in Spot Svetovanje Koroška.

Hkrati vam sporočajo:

''Poznaš program za mlade, ki se imenuje »Križišče – Nacionalna mreža za pomoč mladim« v Regijskem sprejemnem centru Koroške?

Mladim nudimo svetovanje in podporo, motivacijo za reševanje težav in pomoč pri vzpostavljanju zdravih navad. Delo poteka individualno ali v skupini. Opravljamo tudi urinsko testiranje. Program je namenjen mladostnikom, ki eksperimentirajo z drogo, alkoholom ali se srečujejo z drugimi težavami v odraščanju.

Staršem nudimo podporo in pomoč pri razumevanju problematike zasvojenosti, individualna, partnerska in družinska srečanja.

Za podrobnejše informacije in vse ostale informacije nas lahko kontaktirate v zasebno sporočilo ali na 051 637 267''.

Oglejte si tudi