Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
23°C
17°C
JUTRI
27°C
16°C
Deli
1035

KTV Ravne razveselila poklicne gasilce

V Koroškem gasilskem zavodu smo v leto 2019 vstopili precej zaskrbljeni. Ob pripravi proračuna ugotavljamo, da nam manjka precej sredstev za normalno delo v letu 2019. Potrebno je rezati pri zaščitni opremi, potrebno je rezati tudi na kadrovskem področju. Dobri rezultati v zadnjih letih so plod dolgotrajnega dela. Ustvarjanje visokih ciljev je bila realnost, ki pa je zaradi nastalih okoliščin v zatonu..

V Koroškem gasilskem zavodu Ravne smo zelo omejeni s sredstvi in nimamo namenskih sredstev za nabavo TV sprejemnika(stara je zaradi dotrajanosti odpovedala). To našo težavo so ob različnih priložnostih prepoznali kolegi s KTV Ravne, s katerimi veliko sodelujemo. Našo težavo so ti kolegi predstavili direktorju KTV Ravne gospodu Mihaelu Juraku, ki je z veliko mero spoštovanja do dela poklicnih gasilcev, z donacijo v obliki velikega TV sprejemnika razveselil poklicne gasilce na Ravnah.  Poleg TV sprejemnika, so kolegi namestili tudi programsko opremo KTV Ravne, tako, da je ta pridobitev zelo dobrodošla tako za izobraževanje, kot tudi za sprostitev.

Ob tej priložnosti se poklicni gasilci Koroškega gasilskega zavoda Ravne najlepše zahvaljujemo gospodu Mihaelu Juraku in ekipi KTV Ravne, da so prepoznali dobro delo poklicnih gasilcev ter naše delo nagradili s pomembno donacijo. Hvala.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi