Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Brezplačni programi računalništva za zaposlene

MOCIS, Center za izobraževanje odraslih iz Slovenj Gradca skupaj s partnerji: ALP Peca, d. o. o., Smeri, d. o. o. in Šolski center Ravne na Koroškem vabi vse zaposlene nad 45 let z najaveč dokončano V. stopnjo izobrazbe k vpisu v različne izobraževalne programe.

S programi želimo povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje v regiji ter izboljšati (temeljne in poklicne) kompetence, ki jih potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

 

Programi, ki jih bomo izvedeli še do 31. 8. 2017:

 

Programi računalništva (word, excel, internet, e-pošta, googlove aplikacije, uporaba pametnih telefonov, powerpoint, varna raba interneta …)

Priprave za voznike viličarjev
-  Priprave na različne vrste varilnih postopkov

Nemščina in angleščina na začetni in nadaljevalni stopnji

 

Programi trajajo od 20 do 50 ur in jih lahko vsebinsko še prilagodimo potrebam udeležencem. Potekajo v dopoldanskem ali popoldanskem času v naših prostorih, prostorih partnerjev ali v drugih prostorih (eno srečanje traja 3–4 pedagoške ure).

 

Programi so za udeležence brezplačni, saj so sofinancirani s strani Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

 

V primeru več informacij nas lahko pokličite na 040 164 612 (Urška).

Oglejte si tudi