Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

JUTRI
18°C
13°C
TOR.
19°C
12°C
10139

Čustvo - SKRB

Čustvo - SKRB
To je negativno čustvo, ki nas bremeni bolj kot si mislimo. Že tisočletja za to vejo in trdijo vse tradicionalne medicine, samo zahodna medicina misli in verjame, da bolezni prihajajo od zunaj z bakterijami ali da so genske.To potem upraviči našo valjenje krivde na okolico, hrano in še kaj drugega...
Skrbi nas zastrupljajo neposredno in prizadene našo prebavo, želodec, vranico in trebušno slinavko...pljuča.... Večkrat slišimo" me zvija od skrbi". Naša prebavila so takrat v krču in ne morejo opraviti svoje naloge. Zaradi tega se hrana ne presnovi, lahko celo zavreje, obleži v zakrčenem črevesju in postane strup za naše telo, ne glede na to - da jemo najbolj kakovostno hrano. Vse to pa v našem črevesju omogoči odlično domovanje za razne organizme in njihove stranske produkte - ki nas zastrupljajo.
Ne narobe razumet, prav je da imamo čustva, ampak  jih obdelamo in spustimo, ne pa da se jih držimo "kot pijanec plota".
Dolgotrajna Skrb, lahko prizadane tudi naša pljuča.
Ko se opazite, da preveč skrbite o neki stvari kako se bo izšla - sploh če pri tem obožujete negativne scenarije, se poskusite ustaviti in pomisliti na kaj pozitivnega, to ponavljajte, ponavljajte...... dokler se ne boste znebili te grozne navade - SKRB-i..
Lahko vam pa pri odvajanju pomagamo: www.prebujanjeduse.weebly.com


Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi