Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
20°C
2°C
JUTRI
20°C
2°C
Deli
742

Svečani sprejem najboljšim učenkam in učencem

V Kulturnem centru Ravne na Koroškem je potekal sprejem s slavnostno podelitvijo zlatih petic učenkam in učencem OŠ Koroški jeklarji in OŠ Prežihovega Voranca, ki so vsa leta šolanja dosegali najboljši uspeh. Zlati petici pa sta osvojila tudi učenec in učenka Glasbene šole Ravne.

 

Zlate petice je mladim, marljivim, predvsem pa odličnim učenkam in učencem podelil župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen, ki je vsem, ki so v devetih letih šolanja dosegali najboljši učni uspeh in si prislužili zlate petice, s ponosom izrekel čestitke ob izrednem učnem uspehu.

 

Čestital je tudi njihovim staršem, učiteljem ter ravnateljem šol, ki so prav tako doprinesli k odličnemu in izjemnemu uspehu na njihovi uspešni učni poti.

 

Uspeh namreč nikoli ne pride sam od sebe. Le-ta je vedno rezultat trdega dela in vztrajnosti, letos si je ta laskav naslov, biti devet let šolanja najboljši in dosegati najboljši rezultat, prislužilo kar sedemintrideset učencev in učenk.


Na OŠ Koroški jeklarji je zlate petice prejelo štiriindvajset učenk in učencev dveh oddelkov.

 

Iz 9. A razreda so jo prijeli: Dragiša Bogojević,  Alekseja Gorenšek, Lea Gros, Miha Jamer, Anja Jehart, Laura Kotnik, Matic Modic, Rok Ošlovnik, Eva Potočnik, Anže Strahovnik, Ana Verbovšek, Živa Vita Vertačnik in Pia Vidrih. Razredničarka je bila Jana Krančan Erjavec.

 

Iz 9. B razreda so jo prijeli: Anja Gregor, Maruša Grobelnik, Neža Jamnik, Nejc Kotnik, Korina Kunc, Ana Markovič, Taj Ocepek, Lana Repas, Neja Svečko, Naca Torej in Nina Trstenjak. Razredničarka je bila Petra Podjaveršek.

 

Na OŠ Prežihovega Voranca je zlate petice prejelo enajst učenk in učencev iz  dveh oddelkov.

 

Najboljši učni uspeh v 9. A sta dosegli: Janja Jamšek in Zala Kordež. Razredničarka je bila Aleksandra Knez.

 

Iz 9. B razreda so jo prijeli: Luka Breznik, Maša Čegovnik, Lar Kunc, Gašper Kušej, Luka Lešnik, Leon Pakar, Vid Ramšak, Lucija Ilišević in Luka Primik. Razredničarka je bila Bojana Verdinek.

 

Urbaan Reiter in Nuša Perenda sta osvojila zlato petko na Glasbeni šoli Ravne na Koroškem. Na šoli ju poučujeta Urbaana kitaro, Marko Strmčnik in Nušo violino, Tatjana Sagernik Kovačič.

 

Kulturni program sta sooblikovala moderator Matjaž Homan in glasbena skupina OŠ Koroških jeklarjev pod naslovom East of Paradise ter Urbaan Reiter in Nuša Perenda.

 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi