Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
10°C
JUTRI
10°C
1°C
Oceni objavo

Sprejem za naše plavalce - udeležence EP v Londonu

Številni zbrani Ravenčani, podporniki plavalcev in drugi, so se na terasi zimskega bazena na Ravnah zbrali na uradnem sprejemu za naše udeležence evropskega prvenstva v plavanju London 2016.

Vsi v pričakovanju, da čestitamo za odlične rezultate, ki so jih dosegli  Tjaša Oder, Damir Dugonjić, Gaja Natlačen, Janja Šegel, ki so zastopali Slovenijo oziroma Plavalni klub Fužinar Ravne na evropskem prvenstvu.

Poleg dobrih rezultatov vseh Fužinarjevih plavalcev v Londonu je Tjaša Oder na evropskem prvenstvu osvojila bronasto medaljo na 800 m prosto.

 

Čestital jim je župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen ter se zahvalil vsem, ki soustvarjajo uspehe plavalk in plavalcev, ki tako uspešno zastopajo naše mestu v svetu. Odličnim plavalcem je čestital tudi predsednik Zveze športnih društev Ravne na Koroškem Miran Klančnik. Prisluhnili smo še Miranu Kosu, predsedniku plavalnega kluba Fužinar, ki je tudi predsednik Plavalne zveze Slovenije. Slednji se je prav tako zahvalil vsem, ki omogočajo odlične pogoje za plavanje na Ravnah.

 

Sprejem je popestril Pihalni orkester Železarjev Ravne in Dravograjski sekstet, program pa je povezovala Darja Verhovnik.

 

Razrezali so tudi veliko torto, s katero so se posladkali plavalci in njihovi navijači.

Oglejte si tudi