Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
-3°C
-4°C
JUTRI
-1°C
-4°C
Deli
751

Spoštovani predsednik Republike Slovenije g. Borut Pahor!

Naj vam na kratko predstavim Mladinsko iniciativo za 3. razvojno os. Gre za civilno iniciativo, ki jo je julija 2014 ustanovil Mladinski svet Ravne na Koroškem. V njej se združujemo mladi Korošci, ki želimo državne ustanove prepričati, da je nujna izgradnja 3. razvojne osi na Koroško. Naše aktivnosti objavljamo na portalu www.hitronakorosko.si.

 

Zaradi katastrofalne prometne komunikacije Koroške s centrom države, smo mladi na Koroškem prisiljeni odhajati s trebuhom za kruhom. Če se bo ta val odseljevanja nadaljeval, bo Koroška s časom postala mrtva regija. Ker pa si mladi želimo ustvarjati doma menimo, da bi dobra hitrocestna povezava do Koroške, lahko omogočila naš obstanek na Koroškem.

 

Spoštovani g. predsednik!

 

Vemo, da nimate na voljo zakonskih vzvodov za rešitev našega problema. Vendar se na vas obračamo z željo, da se sestanete z Mladinsko iniciativo za 3. razvojno os, kjer vam bi poskušali predstaviti situacijo v kateri se nahajamo Korošci. Na podlagi tega pa vas želimo prositi, da bi nam kot vrhovna avtoriteta pomagali potrkati na vrata pristojnih ter jih pozvali k nujni realizaciji projekta 3. razvojne osi na Koroško.

 

V pričakovanju srečanja z vami, vas prav lepo pozdravljam.

 

 

Mladinska iniciativa za 3. razvojno os

Aljaž Verhovnik, vodja iniciative

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij