Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
-1°C
PON.
11°C
-2°C
Oceni objavo

Polovični uspehi ekip OK Fužinar

Od pretekle srede, 19. oktobra pa do nedelje, 23. oktobra 2016  so ekipe OK Fužinar odigrale štiri tekme. Članska ekipa Sij Metala Ravne je v sredo izgubila proti ekipi iz Šempetra. V soboto pa se je veselila osvojene zmage proti Salonitu. V nedeljo so starejši dečki, ki so v boju za A ligo izgubili s Hočami, premagali pa so Šempeter.

V sredo je članska ekipa igrala v Šempetru in tudi priznala premoč nasprotne ekipe. Za Fužinar so nastopili: Stravnik 6, Jež M. 1. Lednik 3, Šavc, Mori, Tomaž 11, Jež J. 11, Milosavljević, Valentan 7, Rakić 14, Libnik.

V 4. krogu 1. DOL, ki je potekal na Ravnah na Koroškem je ekipa Fužinarja premagala Salonit Anhovo. Priigrali so si točke, prav tako pa tudi prvo zmago v letošnji sezoni 1. DOL. Naslednja tekma jih čakata konec tedna, ko gostujejo v Kranju.

V nedeljo pa se je ekipa starejših dečkov pod vodstvom trenerja Mitje Ježa udeležila prvega kvalifikacijskega turnirja za A ligo v Hočah, ki pa se je končal z porazom. Boljše so se odrezali v drugi tekmi ko so premagali ekipo iz Šempetra. Za ekipo Fužinarja so nastopili: Hovnik Rožen 10 točk, Merkač 5, Ramšak 4, Tominc 4, Koren 1, Hribernik 7, Ranc, Špenger, Dlopst, Pavše, Belaj, Vertačnik. Naslednji turnir jih čaka doma in sicer, 20. novembra 2016.

 

Oglejte si tudi