Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
3°C
JUTRI
10°C
3°C
Oceni objavo

Otvoritev pisarne za opravljanje izpita iz Cestno prometnih predpisov

V prostorih občine Ravne na Koroškem, na Čečovju 12a je potekala uradna otvoritev pisarne za opravljanje izpita iz Cestno prometnih predpisov. Pisarna se je sicer vzpostavila že v mesecu avgustu.

 

Za vzpostavitev centra je bilo potrebno pridobiti s strani Ministrstva za javno upravo, Direktorata za informatiko soglasje za dostop v omrežje HKOM, povezava je bila vzpostavljena s pomočjo Upravne enote Ravne na Koroškem preko njihovega vozlišča. Občina je za navedeno vzpostavitev kupila šest računalnikov.

 

Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa je namestila program ter prvič izvedla izpit iz Cestno prometnih predpisov na Ravnah na Koroškem, dne 29. 08. 2016. Izpiti se opravljajo vsak ponedeljek, ob 12.30 ter ob 13.30 uri. Od vzpostavitve pisarne sta oba termina za opravljanje izpitov zasedena.

 

Otvoritve so se udeležili predstavniki  Javna agencije RS za varnost prometa  Boštjan Knez, vodja sektorja za izpitne centre Robert Gril, Gregor Slemnik in vodja sektorja za voznike Mitjan Bizjak.

 

Zbrane je v imenu Občine Ravne na Koroškem pozdravila Marija Vrhovnik Čas. Trak je simbolično prerezal  in s tem odprl delovanje pisarne za opravljanje izpita iz Cestno prometnih predpisov, Robert Gril.

 

Oglejte si tudi