Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
11°C
0°C
JUTRI
13°C
-4°C
682

Meditacija-zdravljenje notranjega otroka

Je tehnika, s pomočjo katere spoznamo, da nismo svoj um in se od njega ločimo, kar nam omogoči opazovati kaj se dogaja v nas in okoli nas brez občutka vpletenosti, postavi nas v vlogo opazovalca. Meditacija je tehnika, s katero pridemo v stik sami s seboj, s svojimi občutki in notranjim glasom oziroma intuicijo.

S pomočjo meditacije resnično spoznamo svoj svet, ki ni odet v maske in pričakovanja drugih oseb ali nas samih. Je pot spoznavanja sebe in globoke resnice da si.
Zato smo se v Društvu za Prebujanje Duše in Telesa v sodelovanju z Danuba centrom odločili, za on-line meditacijo, da vam bo čim bližje. Smisel meditacije zdravljenje notranjega otroka:

Verjamem, da sta naše naravno stanje RADOST in SREČA. In vem, da sta dosegljivi, sploh če poznaš skrivnosti svoje podzavesti in zavesti.

In vem tudi, da je vse rešljivo, če le poznaš prava orodja.

Če se večkrat počutiš nezaželjeno, te je strah, da bi ostala sama, da boš nevidna, da te ne bodo imeli radi….vse to so počutja tvojega notranjega otroka.

In ta počutja ustvarjajo še več takih situacij. Zato je pomembno, da to sprejmeš in spremeniš. Da postaneš starš svojemu otroku. Da, obstajajo načini, da se to spremeni.

Tvoj cilj je povezati se s temi delci sebe, ki te ovirajo pri življenju v radosti. Ko jih sprejmeš v svoje srce, odpreš vrata, ki so bila odprta in zato se ves naboj razblini. Upora ni več, vsi ti občutki izginejo, se integrirajo v tvoje bitje.

Vsi ti neprijetni občutki te oddaljujejo od samozavestne, umirjene, prijetne in srečne osebe.

Zato bomo v tem postopku ta pozitivna stanja, zopet poklicali nazaj.

Meditativna hipnoza je orodje, ki nas bo pripeljala do tega. Postopek je v celoti voden, zato boš cel čas v varnih rokah.

Postopek vodi Barbara Pust, intuitivni life coach

Barbarapust.com

Povezave

barbarapust.com

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi