Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
0°C
JUTRI
22°C
4°C
Oceni objavo

Marko Juhant: iskreno o moških

Zakaj moškemu nikoli ne recite, da naj »spotoma« prinese samo še tole?

Ali imate morda občutek, da se vaši moški in sinovi v glavnem le jezijo? Od kod bi to izviralo?

Kaj vse moške v vaši hiši nahrani bolj kot polna skleda priljubljene hrane?

Če partnerja poslušate z ušesi, to ni dovolj. Tudi s srcem še ne zadošča!

Imate morda občutek, da partner o sebi govori premalo in premalokrat? Kako ga spodbuditi brez očitka?

Vas zlepa ne povabi v svojo moško druščino? Drobni nasveti, da vas bo želel imeti ob sebi tudi takrat!

Na dan mučenikov je v Koroški osrednji knjižnici dr. Franca Sušnika Marko Juhant odprl vrata v moški svet in razkril marsikaj, kar so drugi zamolčali.

Lahko pa si preberete in poizveste kaj o moških v priročniku pod naslovom Iskreno o moških: kako s partnerji in sinovi, ki sta ga napisala Marko Juhant in Toni Mrvič z namenom, da bi pripomogel k boljšim partnerskim in družinskim odnosom. Ravno odnosi opredeljujejo zadovoljstvo v družini. Kot sta zapisala, da je napisan v želji, da bi, spoštovane bralke (in tudi bralci), imele zadovoljno in izpol­njeno življenje, sva se s soavtorjem odločila, da vam iskreno odpreva vrata v moški svet in razkrijeva marsikaj, kar so drugi zamolčali. Zato, da boste lažje razumele svoje partnerje in sinove ter se z njimi povezale še globlje.

Zanimivost, ki jo je Marko Juhart povedal na predstavitvi v ravenski knjižnici: »Ko sem pred leti menjal avto, sem vprašal kolegico: 'Kakšen avto naj kupim?' 'Plavega,' me kar prehiti z odgovorom. Priznam, da mi do takrat na kraj pameti ni padlo, da je na to vprašanje možno tudi tako odgovoriti.«

10. marca, je Juhart tudi  skozi druge številne primere vstopal v moški in tudi ženski svet ter razkril marsikaj, kar so drugi zamolčali. Zabavno, navdihujoče predavanje na dan mučenikov.

 

Oglejte si tudi