Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
8°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Manca Fajmut še tretjič zapored zmagovalca MASTERSA

Namiznoteniška sezona se je v soboto, 6. junija 2015, zaključila na Otočcu, kjer so se najboljši igralci in igralke pomerili na petem zaključnem MASTERSU. V ŠRC Otočec se je zbralo 140 igralcev in igralk, ki so lovili še zadnje točke za jakostno lestvico in se v članski konkurenci udarili za denarno pogačo v skupni vrednosti 5.000€.

Turnir, na katerem je prostora le za 16 najboljših igralcev in igralk v kategorijah mlajši kadeti, kadeti, mladinci in člani, je še drugo leto zapored potekal na Otočcu, ki bo od septembra dalje novo domovanje Namiznoteniškega trening centra Slovenije.

Obračun dveh najboljših članic Slovenije, Mance Fajmut (NTK Fužinar Interdiscont Ravne) in Alex Galič (iz tujine, Francija), smo tokrat dočakali že v polfinalu. Igralki nista razočarali in sta postregli s super tekmo, v kateri je boljši zaključek izvlekla Fajmutova, ki je slavila z rezultatom 4 : 2 in 16 : 14 v šestem nizu.

Manca Fajmut, Korošica in vrhunska igralka Namiznoteniškega kluba Fužinar Interdiskont Ravne, je letošnjo domačo sezono sklenila z zmagami na vseh republiških turnirjih.

Oglejte si tudi