Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

Ekipi mini odbojke in kadetov zaključili sezono, dečki 4. na Spring Cupu

Ekipe mlajših selekcij OK Fužinar Sij Metal Ravne počasi zaključujejo sezono. Pretekli vikend sta dolgo sezono zaključili tudi ekipi kadetov, ki so z nekaj težavami med sezono končali na 10. mestu, mini odbojka je sezono končala na 12. mestu. Minuli vikend so dečki osvojili 4. mesto na močnem Spring Cupu v Kranju.

 

Zadnji vikend v aprilu 2017 se je ekipa starejših dečkov OK Fužinar Sij Metal Ravne udeležila mednarodnega turnirja za Spomladanski pokal Kranja, ki je letos potekal tudi pod okriljem MEVZE. Turnir z mednarodno udeležbo je bil dobro obiskan, saj je sodelovalo preko 25 ekip. V kategoriji U15 so bile ekipe izjemno izenačene, v prvem dnevu turnirja so naši odbojkarji najprej izgubili z italijanskim klubom Val, nato prišli do tesnega poraza proti Hočam, v tretji tekmi so se veselili zmage proti Triglavu. V zadnji tekmi dneva so po napornem urniku morali priznati premoč ekipi Pomgrada. Zaradi izenačenih tekem v skupini, je prvi dan prinesel Fužinarju borbo za 3. mesto, kjer pa jih je ponovno premagal Pomgrad, tako da so se odbojkarji OK Fužinar morali zadovoljiti s 4. mestom. Za Fužinar so pod vodstvom trenerja Ježa nastopili: Podričnik 44 točk, Glinšek 43, Hovnik Rožen 23, Hribernik 12, Vertačnik 8, Merkač 7, Ramšak 5, Špenger 2, Ranc 1, Dlopst 1.

 

V tem vikendu pa sta na parket stopili še ekipi mini odbojke in kadetov, obe sta nastopili na turnirjih za razvrstitve od 9. do 12. mesta. Ekipa mini odbojke je nastopila v Kamniku in prvo tekmo tesno izgubila z domačim Calcitom z 2:1, z enakim rezultatom so izgubili tudi proti ekipi ACH Zmajčki. V zadnji tekmi pa so izgubili še proti Ljutomeru. Ekipa je pod vodstvom trenerja Zmagaja imela dobro sezono, saj so bili zel blizu nastopa v polfinalu, veseli pa dejstvo, da bo večina igralcev nastopala v tej kategoriji še naslednjo sezono.

 

Ekipa kadetov je turnir za mesta odigrala v Braslovčah. V prvi tekmi so igralci Ok Fužinarj z 2:1 premagali GO Volley, v drugi tekmi pa so igrali proti Črnučam ACH za 9. mesto. Zaradi slabše igre so tekmo izgubili z 2:0, zato jih je čakala še zadnja tekma turnirja za 10. mesto. Nastopili so proti Braslovčam in jih še zadnjič v sezoni premagali, tokrat z 2:1. S tem so sezono zaključili z zmago in končnim 10. mestom. Kljub velikim težavam med sezono, ko so tudi poškodbe dodobra spremenile ekipo in sistem igre pa moramo ekipi čestitati. Pod vodstvom trenerja Ježa so nastopili: Mori 41 točk, Slemenik 18, Ramšak starejši 16, Glinšek 15, Adam 11, Primik 10, Ramšak mlajši 6, Tominc 5, Belaj, Merkač, Hribernik.

 

Sezone za OK Fužinar še ni konec, saj zaključni boji čakajo še ekipo male odbojke, ki bo prav tako odigrala turnir za razvrstitve od 9. do 12. mesta. Seveda jim želimo čim več uspeha.

Sezono pa klub zaključuje z vsakoletnim taborom na Naravskih Ledinah, ki bo letos potekal od 2. do 4. junija. 

Oglejte si tudi