DANES
18°C
12°C
JUTRI
20°C
8°C
Oceni objavo

49. kros občinskih reprezentanc Slovenije

V soboto, 10. oktobra 2015, je v Grajskem parku na Ravnah na Koroškem potekal 49. kros občinskih reprezentanc Slovenije.

 

Tekmovanje je potekalo v 14 različnih kategorijah vse od mlajših pionirjev, letnik 2003, pa tja do članov, letnik 1995 in starejši. V zanimivem in atraktivnem tekmovanju so se pomerili najboljši tekači in tekačice občinskih reprezentanc v krosu, skupaj jih je bilo kar 287.

 

Tradicionalno tekmovanje v krosu je izvedel Koroški atletski klub Ravne na Koroškem pod pokroviteljstvom Občine Ravne na Koroškem in Zveze športnih društev Ravne na Koroškem.

 

Prireditev je hkrati sovpadala s praznovanjem praznika mesta Ravne na Koroškem (12. oktobra 2015), kar tudi predstavlja odlično promocijo občine in mesta Ravne na Koroškem na področju družbene odgovornosti in skrbi za zdravje.

 

Športnice, športnike in vse navzoče je v uvodu pozdravil in nagovoril podžupan Občine Ravne na Koroškem Aljaž Verhovnik.

 

Na 49. krosu občinskih reprezentanc je ekipa občine Ravne na Koroškem, osvojila odlično 5. mesto! Prvo mesto je osvojila ekipa MO Celje, drugo MO Velenje in tretje ekipa MO Novo mesto.

 

Občinsko ekipo Ravne na Koroškem so zastopali:

 

- Štern Nejc, Peršak Jaka (letnik 2003)
- Izabella Hajdi Navodnik, Hanna Paulina Navodnik (letnik 2003)
- Ažnoh Rok, Verbovšek Anže (letnik 2002)
- Maša Volentar, Ana Mlinar (letnik 2002)
- Krivec Klemen, Jehart Matej (letnik 2001)
- Urška Dretnik, Hana Mikič (letnik 2001)
- Tilen Maček, Nik Nikolov (letnik 2000)
- Ana Štern, Tisa Praprotnik (letnik 2000)
- Miševski Amadeja, Podržavnik Ana (ml. mladinke)
- Klobučar Tadej, Pavleković Marko (ml. mladinci)
- Lea Ramšak, Atina Grizold /NN - st. mladinke
- Jana Makuc, Anita Mežnar (članice)
- Tadej Grilc, Jože Mori (člani)

1/25

























 

Posebej sta domači klub razveselila Urška Dretnik, ki je v kategoriji  starejših pionirk A osvojila 1. mesto, in Tadej Grilc, ki si je med člani pritekel 3. mesto.

 
Tretje mesto sta v ekipni kategoriji med starejšimi pionirkami A osvojili Urška Dretnik in Hana Mikič, med člani pa sta ekipi Raven tretje mesto pritekla Tadej Grilc in Jože Mori.

Oglejte si tudi