Radovljica

DANES
19°C
8°C
JUTRI
18°C
13°C
Oceni objavo

OBLIKA, KI VODI VRAČA ŽIVLJENJE

Voda ima mogočne sposobnosti zaznavanja in hranjenja informacij. Po napornem potovanju po vodovodnih ceveh ji privoščite počitek v dobrodejnih izdelkih Nature's Design, ki so za vas na voljo v prodajalni Dobra misel v Lescah. Narejeni so v razmerjih zlatega reza, kar na vodo dokazano dobro vpliva. Pod mikroskopom vidimo, da se vodi povrne harmonična struktura. Na jeziku pa čutimo, da postane nežnega in mehkega okusa, kot studenčnica. Ni treba poznati ali verjeti. Izdelki delujejo na vodo dobrodejno v vsakem primeru.

VODA JE VIR ŽIVLJENJA

 

Skrivnost zlatega reza se skriva v karafah in kozarcih.

 
Slabe misli, negativne besede, agresivna glasba, vodovod …, vse to vpliva na popačenje oblike vodnih kristalov, je dokazal nedavno preminuli Masaru Emoto, medtem ko pozitivni vplivi kristalom povrnejo njihovo lepo naravno šesterokotno obliko.

Besedi ljubezen in hvaležnost sta Emotu dali najlepše kristale vode, poskusi so pokazali, da je dovolj že, če listek s tema besedama nalepimo na posodo.


Razmerja zlatega reza so vsepovsod, v nas in okoli nas - narava, umetnost, arhitektura ... Tako kot naše oko, tudi voda zazna to kot nekaj lepega. V oblikah teh razmerij, ki jih je srečevala v naravnem okolju, se dobro in domače počuti. Zato postane spet taka kot v naravi: polna energije, prijetno mehkega okusa, kot studenčnica.


''SKRIVNOST'' IZDELKOV ZLATEGA REZA IN FIBONACCIJEVEGA ZAPOREDJA


Izdelki so ustvarjeni za to, da vodi iz pipe povrnejo stik z naravo. Očarljiva oblika, ki izhaja iz razmerij, ki jih najdemo povsod v naravi, vodo iz pipe po dolgem potovanju po ceveh spomni na njeno naravno okolje. Vodi se izboljša okus, postane takšna kot studenčnica.

Posebna oblika karafe vodi dokazano poveča stopnjo energije in življenjske sile. Dokaz revitalizacije je sprememba brezobličnih kristalov, ki nastanejo zaradi nenaravnega okolja vodovoda (dolge, ravne cevi, visok pritisk, kemija) v lepe, šesterokotne strukture kristala.

1/6

Kristal vode iz vodovoda in po hranjenju v stekleni karafi.

Revitalizirana voda, okrepljena z afirmacijo.

Simpatična in trpežna skodelica, revitalizira vodo, čaj in drugo.

Edinstvena steklena slamica, ki ustvari vrtinčenje.

Lep vrč Cadus

Posodica za sadje, zelenjavo ali karkoli drugega.

Izdelki so ročno delo izkušenih steklopihačev. 

Kaskadna oblika temelji na prvih šestih številih znamenitega Fibonaccijevega zaporedja in okroglina za zaprtje pa izhaja iz premera Zemlje in lune.


Steklo je odličen prevodnik, zato lahko vibracije kristalov skozenj neomejeno prodirajo in na ta način bogatijo energijsko vrednost vode.


V Dobri misli v Lescah imamo na zalogi skoraj vse izdelke Nature Design, kjer jih lahko primete tudi v roko in se na lastne oči prepričate o kvaliteti.



Oglejte si tudi