Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Podelitev nagrad najboljšim športnim plezalcem ŠPO Radovljica za leto 2021

Včeraj smo v avli OŠ A. T. Linharta Radovljica organizirali manjšo slovesnost. Našim najboljšim plezalcem smo podelili nagrade za športne dosežke za leto 2021. Kljub nekoliko okrnjeni sezoni so naši tekmovalci dosegli odlične rezultate. Načelnik Klemen Humerca nas je v kratki predstavitvi lanske sezone popeljal skozi najbolj pomembne trenutke. Sledila je podelitev nagrad, ki jo je povezoval Matjaž Glavač. Podelili smo grife, grifke in priznanja. Letos smo podelili tudi diamantni grif, ki je največja nagrada in se ga prejme za dolgoletno delo v odseku ali ogromne zasluge za rezultate tekmovalcev. Za zaključek smo se še malo sproščeno pogovorili ob prigrizkih in pijači.

Grif se podeli tekmovalcem, ki so tekmovali v svetovnem ali evropskem pokalu in drugih tekmah enakega ranga, tudi mladinskega. Grifek se podeli tekmovalcem, ki so tekmovali v državnem prvenstvu, Zahodni ligi in iRCC ligi. Priznanje se podeli tekmovalcem državnega prvenstva, ki niso prejemniki grifa ali grifka.

ZLATI GRIF: Luka Potočar in Vita Lukan
SREBRNI GRIF: Domen Škofic
BRONASTI GRIF: Gorazd Jurekovič in Eva Puhar
DIAMANTNI GRIF: Domen Švab

ZLATI GRIFEK: Tinka Rakar
SREBRNI GRIFEK: Tanej Cerar Božič in Hana Humerca
BRONASTI GRIFEK: Jakob Kovačič in Maksa Tišlar Močnik

Priznanja so prejeli: Maja Arnež, Mina Budkovič, Ela Glavač, Iza Jeran Pirih, Nejc Jeran Pirih, Zarja Jesenko, David Maler, Lev Oskar Mohar, Tibor Mohar, Marija Ponikvar, Nejc Skumavec, Lara Štremfelj, Jan Ulčar.

Vsem tekmovalcem, trenerjem, upravnemu odboru in staršem, se lepo zahvaljujemo za vso pomoč in podporo.


Oglejte si tudi