Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

3. Tradicionalni Taekwon-do seminar v Radovljici

Taekwon-do klub Radovljica je pod okriljem Internacionalne Taekwon-do Asociacije Slovenija že tretjič uspešno organiziral in izpeljal 2 dnevni mednarodni Taekwon-do seminar v Radovljici!

Za majhno okolje Občine Radovljica je to izredno velik dogodek in izjemnega pomena za naše malo mesto ter Radovljico s tem dogodkom trdno postavlja ob bok mnogo večjih mest in večjih držav na mednarodnem športnem zemljevidu.

Seminar poimenovan ”Taekwon-do Chocolate Weekend”, se je odvijal 21. in 22.4.2018 in je v sodelovanju s TIC Radovljica tempiran da časovno sovpada z letnim Festivalom čokolade, ter tako predstavlja še dodatno atrakcijo predvsem za udeležence iz tujine. Tako so se seminarja letos udeležili predstavniki iz petih (5) držav. Dogodek je organiziral in gostil International Taekwon-do association Slovenia ITF z našim Radovljiškim Mastrom Željkom Gvozdićem in sogostiteljem Italian ITF Choi Jung Hwa Organization z Mastrom Mauriziom Troianom iz Neaplja ter njegovim asistentom Maestrom Evgeniyem Em. V naši sredini smo s ponosom in veseljem pozdravili tudi naše prijatelje iz German-ITF, družino Galinski (Gerard, Iris in Jana) in Maestra Massima D’eredita’ iz pobratenega kluba iz Udin. Velika hvala za udeležbo in dolgoletno uspešno sodelovanje tudi Mojstru Arifu Miljkoviću in njegovi ekipi ITF Taekwondo Klagenfurt, Austria. Želimo se srčno zahvaliti še Františku Mačku iz Czeck ITF, Znojmo za njegovo močno podporo dogodku.

 

Podrobni potek seminarja:

DAN 1:

– 10 do 11 / ogrevanje z borbenimi tehnikami in elementi borb, Sabum Nim Evgeny Em

– 11 do 13 / borbeni udarci, tehnike borb v 3 skupinah po pasovih, Master Gvozdić, Master Troiano in Sabum Nim Massimo D’eredita.

– 13 do 15:30 / obisk Festivala čokolade Radovljica

– 15:30 do 18 / forme in tehnike v 3 skupinha po pasovih, Master Gvozdić, Mater Troiano and Sabum Nim Gerard Galinski

DAN 2:

– 10 do 10:30 / razgibano ogrevanje, Sabum Nim Massimo D’eredita

– 10:30 do 13 / delo v 3 skupinah: 1 skupina, 4. in 5. DAN, forme in tehnike, Master Troiano, 2.  skupina,  3. DAN in nižji pasovi, forme in tehnike, Master Gvozdić, 3. skupina, borbe in borbene tehnike, Sabum Nim Evgeny Em

Vabimo vas, da nas spremljate, saj gre za vsakoletni dogodek in morda se nam prihodnje leto pridružite - kot gledalci, ali celo kot aktivni Taekwon-doisti!

Oglejte si tudi