Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Zapora Ulice Staneta Žagarja v Radovljici

Komunala Radovljica, d. o. o., obvešča, da bo od 8. do 12. junija 2020 med 7. in 17. uro izvajala asfaltiranje Ulice Staneta Žagarja v Radovljici. Promet bo v času izvajanja del potekal po spremenjenem režimu. Izvajali bodo delne ali popolne zapore uvozov na ulico in glavne ceste.

Promet po glavni Ulici Staneta Žagarja bo v času izvajanja del potekal enosmerno od Gorenjske proti Gradnikovi cesti.

Izvajali bodo sanacijo asfaltne površine na uvozih:

  • Tavčarjeva ulica, obvoz bo v času popolne zapore priključka na Ulico Staneta Žagarja urejen preko parkirišča Mercator,
  • ostali uvozi in hišni priključki zahodno od glavne Ulice Staneta Žagarje, kjer se izvaja sanacija pločnika, bodo od ponedeljka, 8., do srede, 10. junija 2020, do dveh ur občasno popolnoma zaprti. Popolna zapora uvozov bo v četrtek, 11., in petek, 12. junija 2020 pa med 7. in 17. uro.

Točnega poteka sanacijskih del Komunala Radovljica ne more časovno opredeliti. Potrudili se bodo, da bodo stanovalci imeli večji del dneva omogočen dostop z osebnim vozilom; razen v četrtek in petek, ko bo promet na uvozih popolnoma zaprt med 7. in 17. uro.

Vse morebitne spremembe in dodatna navodila bodo objavljena na www.komunala-radovljica.si, dodatne informacije in pojasnila na telefonski številki 04 537 01 11.

Oglejte si tudi