Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Promocija destinacije tudi z video oglasi

Turizem Radovljica promocijo na slovenskem trgu v letošnjem letu začenja z video oglaševanjem. Sredstva za promocijsko kampanjo je javni zavod Turizem in kultura Radovljica pridobil z uspešno prijavo na Javni razpis »Za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji v letu 2021«, ki ga je objavila Slovenska turistična organizacija.

Osrednje sporočilo predstavlja kratek igran video spot, ki Radovljico predstavlja kot mesto s pestro ponudbo kulture, muzejev in kulinarike, za katerega si je treba vzeti čas. Kratek promocijski video Radovljica, vzem'te si cajt bo do 23. maja mogoče zaslediti v oglasnih blokih TV Slovenija. Oglaševalska akcija s promocijskim videom poteka tudi na omrežjih Facebook in Youtube, kjer je na kanalih VisitRadol'ca objavljen promocijski video (https://www.youtube.com/watch?v=45w4gH9EwH8).

Enako sporočilo prinaša tudi radijski oglas na različnih radijskih postajah v drugi polovici maja, v juniju pa objavljen še en promocijski spot, v katerem bodo v ospredje postavili raznoliko ponudbo športnih doživetij v naravi. 

Promocijski video Radovljica, vzem'te si cajt je bil posnet na Linhartovem trgu. Režijo in scenarij zanj je pripravil Petja Kogovšek, producent je Matjaž Valentar (Webshocker), snemalec pa Jure Niedorfer (The Mine). Glavno vlogo je odigral Boštjan Smukavec - Bifti, v spotu pa je nastopil tudi glasbenik Anže Langus (Dagi), ki je za spot odstopil tudi svojo avtorsko glasbo. 

Oglejte si tudi