Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
6°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Predstavitev podjetja EMMA d.o.o.

Zagotovo poznate blagovni znamki Vestina in darilne vrečke EMMA, verjetno pa niste vedeli, da podjetje EMMA d.o.o. izdeluje tudi ekološko elektronske svečnike Religi. Le te je moč videti po slovenskih cerkvah, med drugim tudi na Ptujski Gori.

EMMA d.o.o. smo družinsko podjetje z več kot 40-letno tradicijo. Osrednji dejavnosti sta ekološko elektronske, solarne nagrobne sveče in darilni papirni program. Večina izdelkov je narejenih v lastni proizvodnji, razvoj vseh izdelkov in blagovnih znamk je plod domačega znanja.

 

Z izdelki široke potrošnje pod imenoma Vestina in EMMA darilni papir smo prisotni v vseh večjih trgovskih centrih v Sloveniji kot v tujini (Hrvaška, BiH, Črna gora, Islandija, Grčija, Portugalska, Bolgarija,… ).

 

Blagovne znamke našega podjetja so: Vestina, vodilna blagovna znamka ekoloških elektronskih nagrobnih sveč,  EMMA darilni program, Papilu, vrečke z vrednotami in Religi, ki je blagovna znamka elektronskih svečnikov oblikovanih za cerkve. Je ekološka rešitev, ki ne onesnažuje notranjosti cerkva in na inovativen način povezuje tradicijo in simboliko.

 

Več o naših izdelkih na www.emma-group.si.

Oglejte si tudi