Logo MojaObčina.si

Radovljica

JUTRI
20°C
-3°C
ČE.
22°C
-2°C
Deli
4844

Predstavitev nove stavbe knjižnice in vabilo prostovoljcem za pomoč pri selitvi

Občina Radovljica tudi letos sodeluje v akciji Skupnosti občin Slovenije (SOS) »Dan odprtih vrat v občinah«, v okviru katere bodo slovenske občine 15. februarja občankam in občanom predstavile svoje naložbe in programe.

V Radovljici bomo ta dan predstavili novo stavbo knjižnice na Vurnikovem trgu. Vabimo vas na voden ogled v četrtek, 15. februarja 2018, ob 12. uri. Zbrali se bomo pred vhodom v novo knjižnico.

Pomagajte pri selitvi radovljiške knjižnice

Knjižnica Antona Tomaža Linharta Radovljica bo kmalu dobila nov dom. Pri selitvi več kot 120.000 enot raznolikega gradiva po svojih najboljših močeh lahko pomagate tudi občani. Selitev bo obsegala fizično dokaj zahtevne naloge. Zaželeno je, da imate prostovoljci za pomoč na razpolago več prostih dni.

Vsi, ki ste pripravljeni poprijeti za delo in en ali več dni pomagati pri prenašanju knjig, knjižničnega gradiva in ostale opreme, se lahko prijavite do ponedeljka, 19. februarja 2018.

Prijavnico najdete na spletni strani knjižnice ali v prilogi, prav tako pa jo lahko dobite tudi v radovljiški knjižnici. Izpolnjen dokument osebno prinesite v radovljiško knjižnico ali pa ga pošljite po e-pošti, in sicer na naslov: info@rad.sik.si (v zadevo napišite: Prostovoljna pomoč pri selitvi).

S prijavljenimi prostovoljci bodo potekali pogovori predvidoma od petka, 23. februarja 2018, naprej.

Kakršnekoli dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki: 04 537 39 10 ali elektronski pošti: info@rad.sik.si.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi